Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek vannak a netes társkeresők?!
B@zmeg ennyire nem tetszik, ne csináld! Kérdésedre: Azért, hogy azoknak is legyen esélye párt találni, akiknek nincs idejük, lehetőségük, kedvük eljárni ismerkedni.
Csak újabban rászabadultak ezek a szerencsétlenek is...
Sok a kamureg az ilyen társkereső oldalakon, de általában az ilyen társkereső oldalak is már csak azért jönnek létre, hogy az üzemeltető pénzt keressen rajta.
Sok fusztrált ember van sajnos, és neten ismerkedik, ahelyett hogy lemennének a szórakozóhelyre, vagy bárhova, és élőbe, hús-vér emberekkel ismerkedne.
Minden más, pedig, hogy nincs időm stb csak kifogás, mert aki akar, az szakít arra időt, hogy párt keressen magának.
A neten ismerkedés meg olyan, hogy amig nem találkoztok, addig úgy sem derül ki, hogy tényleg -ő van e a képen, vagy hogy egyáltalán tényleg bejöttök e egymásnak.
A legtöbb férfi reg meg azért van mert:
- vagy fusztrált a férfi , és élőben nem mer ismerkedni, és reméli, hogy majd neten összeszedi a neki megfelelő partnert.
- Vagy szórakozik.
A konkrét kérdésre válaszolva: Azért mert kúrva jó passzív bevételi forrás, az üzemeltetők egy-egy jobb portállal szerintem szép summát kaszálnak!! :) Pláne a az intim együttlétkeresőkön!
Egyébként a te bajod ugye, h nem írnak rád. Nekem sincs sok tapasztalatom, de arra rájöttem magamból kiindulva, hogyha régebbi tag volnék, és lenne 2-3 beszélgetőpartnerem már akikkel eljutottam valahova, szerintem én sem reagálnék az újabb jelentkezőre, legfeljebb ha a kép egy 10-es... Az ember, legalábbis kis hazánkban alapvetően monogám típus, egy embert keres, az más kérdés, h ha az megvan esetleg félrenéz e, de amíg keresek én sem tudok és nem is akarok 4-5 felé szakadni...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!