Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van fönt társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van fönt társkeresőn?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja vagyok együtt barátommal akivel trskeresőn ismerkedtünk meg. De mivel nincs fésze, telón meg nem mindig tudunk beszélni nem töröltük magunkat direkt, hogy majd akkor ott dumálunk. Viszont és csak akkor megyek föl ha beszélünk ő viszont sokszor látom h máskor is fönt van de nekem nem ír. Ilyenkor másokkal beszél? avgy ez miért van? És néha miután már elbúcsúztunk direkt visszalépek egy fél/egy óra múlva és még akkor is online van..nyilván nem rám vár mikor tudja h már nem megyek föl..Mással beszél ugye?
2015. ápr. 4. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Teged jol atbaxtak
2015. ápr. 4. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Válogat, keresgél... sajnálom, szerintem gerinctelenül viselkedik veled. :(
2015. ápr. 4. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor másokkal beszél? avgy ez miért van"

- Honnan a retkes f....ból tudnánk? Miért nem kérdezed meg tőle?

Rakás oka lehet annak, miért mutatja azt az oldal, hogy még aktív.

2015. ápr. 4. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi az már hogy nem beszéltek telefonon?

egy normális kapcsolatban: 1, személyesen kéne aztán 2. telefonon és 3. a face, 4, a társkeresőre már fel se kéne menni

2015. ápr. 4. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
szoktunk telón de nekem nincs most rajta pénz..ő meg nem mindig tud hívni, fésze nincs mint mondtam..
2015. ápr. 4. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nyitva hagyja az ablakot, és ezért úgy érzékeli a rendszer, hogy még mindig fent van.
2015. ápr. 4. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

LEhet, hogy belépve marad, de nem nézeget semmit és senkit az oldalon... Ennek annyi oka lehet, jó lenne ha őt előbb megkérdeznéd mint minket.

Egyébként lehet, hogy jobb lenne ha facebookon tudnátok kommunikálni, nem teljesen értem ezt a "töröltük magunkat" dolgot.

Mindenesetre ebből egyedül ne ítélkezz, lehet hogy az az oldal akkor is online-nak mutatja, ha nincs konkrétan megnyitva az oldal, viszont belépve marad.

2015. ápr. 6. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!