Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek, ezekkel a képekkel milyen esélyeim lehetnek társkeresőn?
Az érdekelne, hogy melyik kép mit sugal számotokra, melyik gáz, melyiket lenne érdemes egyedüli képként használni vagy éppenséggel milyen képet kellene csinálnom, ami jobban hatna rátok.
Vagy utolsó előtti, vagy első. Többi gáz.
Kb hasadt személyiségnek tűnsz, vagy egy rossz színésznek, aki több szerepet is felpróbál.
Egyszerű, őszinte, lehetőleg nem beállított, vagy ha már beállított akkor legyen mondjuk kb művészi igényű.
Szerintem is az első...nekem csak azon tűnsz szimpatikusnak.
21/L
Szerintem jó, ha minden képet felrakod, mert annál többet sejtetsz arról, h milyen vagy, így nagyobb eséllyel látnak rá a személyiségedre. (billiárd hobbi, bohóckodás, értesz a photoshophoz, van öltönyöd is)
Viszont én nem ismerkednék Veled, ne haragudj, mert kicsit agresszív a kisugrázásod :(
Csakis az első, nagyon aranyos vagy rajta! :)
20\L
Uha, hát itt volt sok vélemény :D Először is köszönöm mindenkinek, igazából mindenki olyan véleményt adott, aminek igazat tudok adni.
Én is elmondanám én hogy látom a képeket:
- Sajnos keveset mosolygok
- Sok a beállított
- Valóban sokan durvának tituálnak, csak azért mert rövid hajam van és vállas vagyok.
- Egyik se tükrözi igazán a személyiségem. Én laza barátságos arc vagyok, aki imád vízipipázni.
Érdemes lehet olyan fotót felrakni, ahol másokkal vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!