Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csalnak a pasik ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak a pasik ennyit a képekkel társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem először járok úgy, hogy rám ír egy férfi, úgy tűnik átlagos de teljesen elég, és szívesen ismerkednek vele, mert abszolút nem csúnya.

Majd beszélgetés közben ha küld egy képet csak úgy, akár munka közben, akár csak úgy, egy teljesen más pasi van szinte a képen mint akit én láttam a profilon, vagy annyira megszerkesztik, vagy csak annyira előnyös képet raknak ki.

Igazából ennek mi értelme?

2021. aug. 9. 23:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a férfiak csalnak ilyen téren. Tele vannak ezek az oldalak photoshop mesterekkel (akik inkább nők), férfiaknál a fiatalabb képek felpakolása a gyakoribb taktika. Aztán kamu regisztrációk, trollok...

Az emberek cseszik el a legtöbb oldalt, ami alapvetően nem rossz célokra jött létre. Ahogy az életben mindent. Hell is other people.

2021. aug. 10. 08:33
 22/46 anonim ***** válasza:
29%
Önbizalomhiány. És szerencsétlen ahoz, hogy változtasson. Hazudik és hülyének néz vele másokat is.
2021. aug. 10. 08:48
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Csalsz a képekkel: Van matched és normálisan beszélnek veled a nők, így lehet rá esélyed, hogy a személyiségeddel nyersz meg valakit, ha a külsőd annyira nem előnyös, mivel a nők annyira nem felszínesek azért és nem csak a kinézet érdekli őket.

Nem csalsz a képekkel: Zéró match, vagy ha van, akkor meg a csaj flegma, ghostol, nem ír vissza stb. Esélytelen az egész.

2021. aug. 10. 09:02
 24/46 anonim ***** válasza:
91%
Most is csak azok mutogatnak egymasra felháborodva akik a leginkabb hazudoznak ezzel🤭
2021. aug. 10. 09:04
 25/46 A kérdező kommentje:

Itt tényleg nem arról van szó, hogy van rajt egy kis szűrő, netán az orrával csalt kicsit, szerintem ez még nem akkora tragédia, én sem szeretem kihangsúlyozni a hibáim a képeken, élőben amúgy sem azt néznem, hogy picit görbe az orra.

Hanem amikor valakinek már a szeme színe is más a képen, és tényleg annyira más, hogy rá kell mennem az adatlapjara, hogy miért húztam őt vajon be, ha ennyire nem az esetem? Bizony akkor látom, hogy amúgy de, a kinti képen az esetem volt, teljesen megfelelő srác volt.

2021. aug. 10. 09:42
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyénenként különböző, nekem pl az sem fér bele amit leírtál.

Ha folyton ilyen férfiakba botlasz, videochaten nagyon egyszerűen kiszűrheted őket.

2021. aug. 10. 10:14
 27/46 anonim ***** válasza:
62%

Ezt nevezik fake profilnak. Soha nem fogom megérteni. Nálam ez egy nagy nem lenne, ha először egy teljesen más képet használt volna és utána a sajátját akkor is hihetem azt, hogy az a második kép amin elvileg ő van se ő.

Ez egy nagyon csúnya és undorító pszihológiai manipuláció annak érdekében, hogy elérjen valamit a másiknál.

Az ilyen őszintétlen ember, hogy várhatja el, hogy majd bízzanak benne?

Én ezt nem is akarom megérteni.

Akinek külsőleg van problémája, de belül minden oké, az nem fog ilyet csinálni, mert tudja hogy milyen súlyos károkat okozhat ezzel a másiknak.

Szóval nincs olyan, hogy incel csinálja, ha valaki ilyet csinál ott valami nem kraffol vagy csak szórakozik, vagy meg akarja lopni pénzzel a másikat.

2021. aug. 10. 10:22
 28/46 anonim ***** válasza:

27.

Na, igen, de hiába a becsületesség, a becsületes ember ugyanúgy nem ér el semmit, sajnos, ha ronda. Nőknél ez ugyanúgy igaz. De legalább tisztességes a vereség.

2021. aug. 10. 10:27
 29/46 anonim ***** válasza:
Nyugi a nők is csalnak (tisztelet a kivételnek).
2021. aug. 10. 10:35
 30/46 A kérdező kommentje:

Igen én is hazugságnak érzem, ráadásul utána nem tudom mit mondjak neki, hogy pl az adatlapodon nem így néztél ki?

Akkor meg jön az ha már kedveljük egymást, akkor a belső fontosabb stb stb.. Nagyon visszataszító ez a viselkedés szerintem

2021. aug. 10. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!