Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is kiábrándult a másik nemből?
Figyelt kérdés
Sosem viszonozták az érzéseimet úgyhogy nem is foglalkoztam vele többet, na jó néha egyszer kétszer megpróbáltam ha olyanom volt de akkor sem volt eredmény és inkább nem törtem magam. Szerelmet is kb 14 évesen éreztem, vagy 12 évesen? Passz, lehet élni anélkül is. 21/f2021. aug. 8. 15:02
21/27 A kérdező kommentje:
Mármint fogalmam sincs hogy mit lehet bennem vagy rajtam szeretni, részvétem nekik :D'
2021. aug. 8. 18:15
22/27 anonim válasza:
Én. 49 f
Hosszú párkapcsolat után pofára ejtve, majd kismillió játszmázó drámakirálynő után eléggé.
23/27 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom hogy nem vagyok egészséges aztán az ugye nem menő, főleg nem kamaszkorban. Mindenkinek a kis menci szépfiúk kellenek akik voltak olyan szerencsések hogy jó génekkel szülessenek.
2021. aug. 8. 20:03
24/27 anonim válasza:
Mit jelent az hogy nem vagy egészséges?
25/27 A kérdező kommentje:
Szívritmuszavar, volt szívelégtelenségből megmaradt elváltozások, idegrendszeri probléma azaz tikkelés, ocd, részképességzavarok és még egyéb mentális szírszar.
2021. aug. 8. 20:52
26/27 anonim válasza:
Igen! De sosem voltam egyedül. Nézem hogy milyen csajok vannak! Hát egyiket sem vállalnám fel, mint a barátnőmet!
27/27 A kérdező kommentje:
Azt akarom mondani hogy mivel soha nem jött össze és nem viszonoztak az érzéseimet ezért elhatároztam hogy senki iránt nem fogok olyat érezni és nem próbálkozom többet. 14 évesen volt egy plátói szerelmem aki ráadásul ki is nevetett a betegségem miatt, onnantól már nem foglalkoztatott a dolog.
2021. aug. 9. 16:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!