Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is kiábrándult a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kiábrándult a másik nemből?

Figyelt kérdés
Sosem viszonozták az érzéseimet úgyhogy nem is foglalkoztam vele többet, na jó néha egyszer kétszer megpróbáltam ha olyanom volt de akkor sem volt eredmény és inkább nem törtem magam. Szerelmet is kb 14 évesen éreztem, vagy 12 évesen? Passz, lehet élni anélkül is. 21/f
2021. aug. 8. 15:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, 21 évesen a másik nemhez sikeretelenül közelítő módszereidből, kommunikációs szokásaidból stb ábrándulhatsz ki. A másik nemből nem. Róluk nem tudsz gyakorlatilag semmit.

Indulhat a lepontozás! Az egytértésed/elutasításod változtat azon, hogy új szempontokra és megközelítésre (röviden: tanulás és érlelődés) van szükséged a sikerhez.

Jó tanulást!

2021. aug. 8. 16:53
 12/27 anonim ***** válasza:
11: nem kell lepontozni, mert igazad van. Sosem sikerült sikereket elérnie a másik nemnél, ebből pedig azt a következtetést vonja le, hogy a másik nemmel van a probléma.
2021. aug. 8. 16:55
 13/27 anonim ***** válasza:

A kérdező a tökéletes példa arra, hogy a "tini kapcsolatok" rovat nem 18 éves korig tart, és pusztán azért, mert valaki 18+ piszkosul nem lesz felnőtt.

Gyerekes nyavajgás, tini problémakör.

Nőlj fel kérdező, mielőtt olyan nagy szavakat puffogtatsz, hogy kiábrándultál az egész nemből.

2021. aug. 8. 16:57
 14/27 A kérdező kommentje:
Mivel beteg vagyok jó hogy nincs sikerem, ugyebár az nem menő..
2021. aug. 8. 17:09
 15/27 A kérdező kommentje:
12. Szerintem hadd tudjam én hogy milyen következtetést vonok le k?
2021. aug. 8. 17:13
 16/27 A kérdező kommentje:
Arról beszélek hogy mivel nem sikerül soha ezért nem is érdemes energiát beleölni és helyette keríteni kellene valamit amibe érdemes és megtérül, legyen az akármi.
2021. aug. 8. 17:19
 17/27 anonim ***** válasza:

15: ezzel a stílussal van a gond, nem mással

De tudod mit!? Te nyugodtan vonj le bármilyen következetést, nekem nem fáj. Az ilyenek mellett, mint te még csajozni is könnyebb :)

Tovább jó "felnőtt" világfájdalmat

2021. aug. 8. 17:32
 18/27 A kérdező kommentje:
k, cs
2021. aug. 8. 17:35
 19/27 anonim ***** válasza:

En a sajat nemembol abrandultam ki, hetero, de pasi lelku no vagyok. Baratkozni nem tudok, nem akarok tobbe nokkel.

A masik nemet ertem meg, erzem vedett kozegnek, es megis, nehany kepviselojuk iszonyatosan izgat. Boldogtalan is szoktam lenni, de nem az o hibajuk.

2021. aug. 8. 18:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Én nem értem azokat akik szeretnek meg barátkoznak velem de ők tudják mit csinálnak.
2021. aug. 8. 18:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!