Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is kiábrándult a másik nemből?
Kérdező, 21 évesen a másik nemhez sikeretelenül közelítő módszereidből, kommunikációs szokásaidból stb ábrándulhatsz ki. A másik nemből nem. Róluk nem tudsz gyakorlatilag semmit.
Indulhat a lepontozás! Az egytértésed/elutasításod változtat azon, hogy új szempontokra és megközelítésre (röviden: tanulás és érlelődés) van szükséged a sikerhez.
Jó tanulást!
A kérdező a tökéletes példa arra, hogy a "tini kapcsolatok" rovat nem 18 éves korig tart, és pusztán azért, mert valaki 18+ piszkosul nem lesz felnőtt.
Gyerekes nyavajgás, tini problémakör.
Nőlj fel kérdező, mielőtt olyan nagy szavakat puffogtatsz, hogy kiábrándultál az egész nemből.
15: ezzel a stílussal van a gond, nem mással
De tudod mit!? Te nyugodtan vonj le bármilyen következetést, nekem nem fáj. Az ilyenek mellett, mint te még csajozni is könnyebb :)
Tovább jó "felnőtt" világfájdalmat
En a sajat nemembol abrandultam ki, hetero, de pasi lelku no vagyok. Baratkozni nem tudok, nem akarok tobbe nokkel.
A masik nemet ertem meg, erzem vedett kozegnek, es megis, nehany kepviselojuk iszonyatosan izgat. Boldogtalan is szoktam lenni, de nem az o hibajuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!