Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még tetoválatlan 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még tetoválatlan 30 év alatti nők?

Figyelt kérdés
Szörnyülködve látom, hogy egyre több nőnek van tetoválása, ami baj, ugyanis ők nekem nem kellenek.

2021. aug. 5. 19:41
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
95%

Szintén harminc alatti( húszas éveim elején járó) nő vagyok, nincs tetoválásom.

Viszont másokon láttam már szépen kidolgozott tetkót, ami nagyon tetszett.

2021. aug. 5. 21:31
 22/52 anonim ***** válasza:
9%

nem a tetoválással van a baj, ha nem konkrétan már olyan sokan tele vannak varva és olyanok mint a rajztáblák.. a legnagyobb szégyen amikor behazudja 99% -a hogy már pedig mindegyiknek van jelentése azt ha rá nézel ilyen elmegy szódával féle firkák , ha meg szép is akkor sincs mondani valója..

Az indiánoknál legalább volt értelme, rangot adott élet szakaszt ábrázolt de most ??

2021. aug. 5. 21:51
 23/52 anonim ***** válasza:
0%
🤭😂
2021. aug. 5. 21:53
 24/52 anonim ***** válasza:
85%

23as, és neked aztán mi a f@sz közöd van hozzá ki hogy érzi jól magát a bőrében?

És egyáltalán nem jellemez senkit.

Érdekes nekem a fejemen is van (mit mondjuk nyilván ha még ő a hajam könnyű takarni) és elég sok helyen van, mégis team lead ként a nettó 700at súrolom.

Egzisztencia is már megvan, így nem kell folyamat feltétlen nem.

Nem egyszer hallok az utcán kommentet, hogy "na ezt hogy veszik fel valahova", amin csak jókat mosolygok.

2021. aug. 5. 22:09
 25/52 anonim ***** válasza:
86%
23-as, nekem pedig bejön férfiként a "rajztábla" nő is, főleg ha valamilyen zenész vagy ilyesmi egyéniség. Pedig rajtam egy darab sincs.
2021. aug. 5. 22:17
 26/52 anonim ***** válasza:
10%

Szánalmasak ezek a "nekem nem kellesz" szövegek.

Kit érdekel, hisz nem is ismeritek a kérdezőt, semmit nem tudtok róla

Nem érzitek ilyenkor magatokon az ostobaságot amikor erre benyögitek a szánalmas oltó szövegeitek csajok?

2021. aug. 5. 22:24
 27/52 anonim ***** válasza:
84%
27: Nem azért, de a kérdésben szerepelt először a "nekem nem kellenek". Ez gondolom egy arra adott reakció.
2021. aug. 5. 22:26
 28/52 anonim ***** válasza:
97%
Igen, vannak, de nekik meg te nem kellesz. Szopacs 😂
2021. aug. 5. 22:32
 29/52 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nincs tetoválásom, nem is szeretnék, de nem tetszik, amikor valaki így lenéz másokat pusztán egy tetoválás miatt.
2021. aug. 5. 23:14
 30/52 anonim ***** válasza:
2%

Azt írja neki nem tetszik, ezért neki ilyen nő nem kell. Ebben semmi lenézés nincs.

A kérdezőnek egy adott típus nem tetszik, erre a nők benyögik itt hogy nekik a kérdező nem tetszik, de mégis milyen alapon nem?

Mit tudnak róla ami nem tetszik?

Pusztán azért mert kritikus a nők egy konkrét csoportjával szemben, ő már elítélendő a számotokra.

Az hogy ti nap mint nap hasonlóan ítéltek meg férfiakat az persze nem baj

Femináci agybajos libák vagytok!

2021. aug. 6. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!