Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még tetoválatlan 30 év alatti nők?
Figyelt kérdés
Szörnyülködve látom, hogy egyre több nőnek van tetoválása, ami baj, ugyanis ők nekem nem kellenek.2021. aug. 5. 19:41
11/52 anonim válasza:
Nincs tetkóm, 28 éves vagyok, de nem kellenél ezzel a felületes hozzáállással.
12/52 anonim válasza:
Én kereken 30 vagyok, nincs tetoválásom. Saaaajnos, már öreg vagyok hozzád.
13/52 anonim válasza:
Baratom, az hogy neked mi kell vagy mi nem olyan szanalmasan semmit se jelent hogy az mar faj. Nem hiszem hogy az elkovetkezo idoben talalnal olyant aki nem penzert szetteszi majd a labat.
14/52 anonim válasza:
Szerintem most szaladnak tetováltatni a fiatal csajok 😂 Ha ez megvédi őket a kérdező féléktől, máris megérte 😆
Amúgy kinek képzeled magad hogy bárkinek is számít hogy neked mi tetszik? 😀
41N, tetoválatlan öreglány 😏
15/52 anonim válasza:
Van 1 tetkóm a bal csuklómon és érdekes mód nem szenvedek hátrányt miatta. Még az ilyen tetkó elleneseket sem zavarta sosem, mint amilyen te vagy. Mondjuk nem mintha érdekelne mások véleménye. :D
16/52 anonim válasza:
Nekem nincs tetkom, de nem zavar ha másnak van.
Te meg nem kellesz. De szerintem senkinek sem ezzel a lenéző stílussal
17/52 anonim válasza:
Nekem több tetoválásom van és elég nagyok is (de túlélem, hogy nem kellenék neked, mert a tetovált pasikat szeretem), de egy barátnőmnek/rokonomnak sincs, sőt, nem is ismerek magamon kívül tetovált nőt. Valamit nagyon rosszul csinálsz. Mondjuk van egy olyan sejtésem, hogy se a tetovált, se a tetovalatlan nőket nem érdekled.
18/52 anonim válasza:
‘Aztán lehet ők sem tudják, de holnapra a kérdezővel van randijuk, aki egy jóképü, jódumás, jól kereső srác.’
😂😂😂😂
nap vicce. en meg a palvin barbi vagyok, ugye?
ha jokepu, jodumas, jol kereso srac lenne, nem ide jarna picsogni a tetovalt nokrol, hanem reg osszeszedett volna maganak egy tetovalatlant es azzal lenne elfoglalva.
19/52 anonim válasza:
Ilyen az amikor a tetoválatlan rühelli a tetováltat,a tetováltat meg rohadtul nem érdekli van e neked vagy sem. De nekem sem kellenél
20/52 anonim válasza:
"nap vicce. en meg a palvin barbi vagyok, ugye?" Na az meg az év vicce lenne. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!