Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még tetoválatlan 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még tetoválatlan 30 év alatti nők?

Figyelt kérdés
Szörnyülködve látom, hogy egyre több nőnek van tetoválása, ami baj, ugyanis ők nekem nem kellenek.

2021. aug. 5. 19:41
A kérdező szavazást indított:
30 év alatti tetoválatlan nő vagyok, biztos hogy a jövőben sem akarok majd tetoválást.
30 év alatti tetoválatlan nő vagyok, de lehet, hogy majd tetováltatok magamra valamit.
30 év alatti tetovált nő vagyok.
77 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
90%
Gondolod, hogy ma már azzal születnek?
2021. aug. 5. 19:43
 2/52 anonim ***** válasza:
90%
Sztem te se kellesz nekik. Amúgy én megfelelek a kritériumnak, nincs tetkóm és nem is akarok, de nem zavar, ha másnak van.
2021. aug. 5. 19:51
 3/52 Noren1989 ***** válasza:
28%
Vannak, de speciel nekem a tetovàltak is bejönnek. Fura a bőrük érintése...még akkor is,ha a bableves receptje van ràjuk tetovàlva mandarinul 🤫🤗
2021. aug. 5. 19:53
 4/52 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy baj :) Nekem ugyanis egyáltalán nem kellesz.
2021. aug. 5. 19:54
 5/52 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nincs tetkóm, de akkor sem kellesz.
2021. aug. 5. 19:55
 6/52 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Miért lenne baj?

Az a jó, hogy van mindenféle ember meg mindenféle ízlésű ember, nem kell, hogy neked mindenki tetszen, mi se akarunk mindenkinek tetszeni :D

2021. aug. 5. 20:01
 7/52 anonim ***** válasza:
41%
Azért az sem mindegy hogy,mennyi hova és mi van tetoválva. Pl egy idézet a csuklón belűl, egy szó a lábfejen,vagy egy gondolat a kúlccsonton nem ugyanaz mint amikor a testfelület 40%a be van fedve.
2021. aug. 5. 20:05
 8/52 anonim ***** válasza:
89%

Se nekem, se a barátnőim nagy részének (számolj nagyjából huszonöt fővel) nincs tetoválása. Akinek pedig van, annak is egy kisebb, normális helyen lévő.

Arról viszont hadd nyugtassalak meg, hogy senkit nem érdekel, hogy nem kellene neked. Sőt, ez inkább pozitívum...

2021. aug. 5. 20:07
 9/52 anonim ***** válasza:
80%

Felolvastam a kérdést a páromnak, természetesen a leírással együtt.

Azt mondta, hogy ha (heteró) nő lenne, és egy ilyen palival futna össze, akkor már csak ezért is tetováltatná magát.

Amúgy vicces, mert én is pont ugyanerre gondoltam.

2021. aug. 5. 20:09
 10/52 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak neked baj, drága.
2021. aug. 5. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!