Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még tetoválatlan 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még tetoválatlan 30 év alatti nők?

Figyelt kérdés
Szörnyülködve látom, hogy egyre több nőnek van tetoválása, ami baj, ugyanis ők nekem nem kellenek.

2021. aug. 5. 19:41
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
95%
Vannak igényes tetoválások, azok szerintem jól állank egy nőn. Persze vannak ezek a börtöntetkók is azok fúj.
2021. aug. 6. 08:53
 42/52 VincentLaw ***** válasza:
100%
Amilyen tetoválástól én rosszul vagyok, az a szemöldök tetoválás, pláne, ha ritka igénytelen is mellé. A többivel nincs bajom.
2021. aug. 6. 11:34
 43/52 anonim ***** válasza:
91%

Már miért lenne bárkinek baj, hogy neked nem kell a tetovált nő? Mintha az lenne a legfontosabb dolog, hogy neked legyen nőd...

Amúgy rengeteg nő van tetkó nélkül, csak gondolom, azok közül is szelektálsz, hogy ki éri meg egyáltalán annyira, hogy bepróbálkozz... mert jaj, ez nagyisan öltözködik, az duci, amaz ronda...

2021. aug. 6. 12:04
 44/52 anonim ***** válasza:
87%
Én sem szeretem. Mégis full tetkós meg piercinges csajjal vagyok együtt:P
2021. aug. 7. 15:22
 45/52 anonim ***** válasza:
16%
A tetovált emberek eléggé felszínesek, és sokan mások is. Azért, mert valaki nem szereti a tetoválást, már csak rossz ember lehet? Azért ez is eléggé felszínesség, hogy csak egy dolgot tudsz a kérdezőről, és ezek alapján úgy elítéled, ahogy senki mást, ez téged minősít. egyébként tényleg ronda a tetoválás, főleg nőn. csak mert mostanában divat lett, mindenki követni akarja a divatot, mert azt hiszi, attól lesz menő, ez is tök szánalmas. Ha a kútba ugrás jönne divatba, akkor azt is csinálnátok, csak mert divat, de valójában fogalmatok sincs, mi értelme?
2021. aug. 7. 16:43
 46/52 anonim ***** válasza:
23%
43. Te tényleg ennyire buta vagy, csak már nem tudod, hogyan fejezd ki az ítélkező lenézésedet? Lám, nem lesz attól jobb ember, kevésbé itélkező valaki, ha tetováláspárti, sőt. Most ezt is megtudtuk a sok hozzászólásból. "Mintha az lenne a legfontosabb dolog, hogy neked legyen nőd..." mielőtt ekkora baromságokat írsz, józanodj ki, vagy valami, vagy legalább a kérdést olvasd el, mert látom, fogalmad sem volt a kérdésről.
2021. aug. 7. 16:46
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
37, én senkiért nem szedetném le a tetoválásomat, mert számomra fontos jelentése van. Ha valakinek nem tetszik, hát nem tetszik, így járt.
2021. aug. 7. 16:58
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

1. ostoba és általánosító a kérdésed

2. kutyát nem érdekli, h. neked tetszik-e

2021. aug. 7. 22:59
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Akkor en el vagyok asva?

Comb, nagy tetovalas

-teljes alkar korben.. ami teli lesz..

Mindket kezfej.. meg a tobbi kicsi..jovoheten a kovetkezo

Sosem ertettem miert ekkora baj ez. Ez a te oltozeked! Ami meghataroz.

2021. aug. 8. 01:18
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Vannak.

Még 30 fölött is.

2021. aug. 8. 08:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!