Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még tetoválatlan 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még tetoválatlan 30 év alatti nők?

Figyelt kérdés
Szörnyülködve látom, hogy egyre több nőnek van tetoválása, ami baj, ugyanis ők nekem nem kellenek.

2021. aug. 5. 19:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
93%

#31 00:00

Ő dolga, hogy bejönnek-e neki a tetkós lányok, vagy sem. A megfogalmazással van baj, mert nagyon paraszt módon írt.

"Szörnyülködve látom"

"Ami baj"

"Nem kellenek"

2021. aug. 6. 00:03
 32/52 anonim ***** válasza:
1%
A paraszt modor itt csakis a nőkre volt jellemző, ebben a kérdésben legalábbis
2021. aug. 6. 00:06
 33/52 anonim ***** válasza:
98%

#33 "A paraszt modor itt csakis a nőkre volt jellemző, ebben a kérdésben legalábbis"

Meg rád :3

2021. aug. 6. 00:21
 34/52 anonim ***** válasza:
1%

Ja igen és rám, az kimaradt

Tudjátok parasztokkal paraszt módon érdemes beszélni

2021. aug. 6. 00:26
 35/52 anonim ***** válasza:
71%
Nincsenek kihaltak.
2021. aug. 6. 00:47
 36/52 anonim ***** válasza:
98%
Nekem szerencsére van tetkóm, így kiesem a körből.
2021. aug. 6. 01:00
 37/52 anonim ***** válasza:
9%
Nem is látjátok szerencsétlent.. mivan akkor ha fullos, gazdag csávó? Akkor tuti leszedetnétek a tetkót
2021. aug. 6. 01:10
 38/52 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egy szó van tetoválva a bal csuklómra, de tervezek még legalább 2-3 tetkót és baromira nem érdekel mások véleménye. Szerencsére a páromnak is van tetkója,úgyhogy őt abszolút nem zavarja😊.
2021. aug. 6. 02:58
 39/52 anonim ***** válasza:
96%
#38 továbbra is: egy "fullos, gazdag csávó" nem sírna a saját frusztrációtól majd szétpukkadva, hogy nem tud összeszedni egy, az ízlésének megfelelő nőt.
2021. aug. 6. 08:17
 40/52 anonim ***** válasza:
74%

38;

nokent le merem irni, hogy a ferfi legyen magasabb tolem >>> felszines liba vagyok irrealis elvarasokkal, meg amugyis mit kepzelek mar, hogy nem

adok eselyt szegeny atlag sracoknak stb stb.

ez a nyomorek ordenara e modon leirja, hogy NEM KELL neki tetovalt no >> > biztos fullos gazdag csavo, miert bunkozunk szegenykevel, jiga van hozza.

szerintem ha ennyire fullos gazdag csavonak kepzeled (lol), akkor szopjatok korbe egymast, mindkettotok frusztraciojan sokat segitene.

vagy talan te vagy a kerdezo egy masik profilrol?

2021. aug. 6. 08:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!