Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok,nektek ha ír egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nektek ha ír egy fiu társkeresőn akkor miért nem tudtok válaszolni?

Figyelt kérdés
Miért ne tisztelitek meg annyival legalább,hogy bocsi nem tetszel,további sok szerencsét vagy bármi

2021. aug. 5. 07:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
49%
20 - nem kifogás, elment a kedvem hogy válaszoljak olyannak, akitől úgyse akarok semmit. Nincs türelmem és időm ehhez. Őrültekhez meg még annyira se.
2021. aug. 5. 12:17
 22/33 anonim ***** válasza:
72%
Nem is értem miért kellene mindenkire tekintettel lennem? Írt, nem válaszoltam...ez is egy válasz.
2021. aug. 5. 12:22
 23/33 anonim ***** válasza:
69%

A 15-ös tök jól szemlélteti, hogy miért nem kell mindenkinek visszaírni.

HAHAH KIFOGÁÁÁS IKSZDÉÉÉÉ

2021. aug. 5. 12:31
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

miért nyuszi, írd le.

Vannak olyan emberek, akik nem akadnak ki, ha egy ismeretlen ember hülye és van annyi benne, hogy nem idegesíti fel magát másokon?

Zavar kedves 23, hogy nem mindenki reagál agresszívan az elutasításra, hanem simán tovább áll hmmm?

2021. aug. 5. 12:36
 25/33 anonim ***** válasza:
85%
Engem aztán nem zavar. Szimplán nem foglalkozom azzal, aki engem nem érdekel. Ennyi, pont.
2021. aug. 5. 12:39
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
de fordítva elvárod nem? jó pasi, sportos, szakállas blabla. Van match, de ő rjön, hogy nem akar semmit, nem tetszel neki és nem érted miért nem ír neked, aztán az összes férfi ilyen meg olyan dolog jár a fejesben. Pedig ő szimplán nem fogllakozik olyannal, aki nem tetszik neki
2021. aug. 5. 13:08
 27/33 anonim ***** válasza:
79%
#15: Na PONT EZÉRT nem írunk vissza. Senki nem tartozik neked semmilyen indokkal. Még hogy kifogás? Nem kell kifogás. Ha nem, akkor nem. Semmi közöd hozzá, hogy miért nem.
2021. aug. 5. 13:12
 28/33 anonim ***** válasza:
88%
#26: fordatva sem várnám el. AKi nem ír, az nem akar velem ismerkedni, ennyi pont elég. Csak az elb.szaott gondolkodású férfiak gondolják máshogy.
2021. aug. 5. 13:14
 29/33 anonim ***** válasza:
81%
Na akkor most kapaszkodj meg, mert én írtam rá a jelenlegi barátomra a társkeresőn, mert láttam rajta, hogy eléggé félénk. (előtte voltak olyanok, akik nem írtak vissza, de nem írtam ki róluk ide kérdést, hanem elfogadtam, hogy nem jöhetek be mindenkinek.)
2021. aug. 5. 13:17
 30/33 anonim ***** válasza:
85%

A tarskereson nem a tiszteletem kifejezese miatt fogok orakat eltolteni. Te kifejezhetned a tiszteleted azzal, hogy ha nincs match, nem irsz olyannak, aki balra huzott.

Amugy copy paste-tel irhatnam. Szia. Nem tetszel, nem erdekelsz, nem szeretnek veled chatelni. Sok sikert.

2021. aug. 5. 13:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!