Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nektek ha ír egy fiu társkeresőn akkor miért nem tudtok válaszolni?
#1-2
Azt még okénak tartom, hogy nem válaszolnak olyannak, aki a derült égből írt egy levelet a lánynak, és sablonként még elküldi több tucatnak.
Viszont amit nem értek, amikor elméletileg megvan a közös szimpátia (kölcsönösen bejelöltük egymást), a tapasztalat hasonló, mint amit a kérdező is felvázolt. Hozzáteszem, én csak olyan lányokra szoktam ráírni, akik visszajelöltek valamilyen formában, mégis az esetek többségében nincs reakció.
Ez már kismilliószor ki lett itt vesézve.
Nem értem, hogy miért vannak sokan ráfüggve erre a "bocsi, de nem"-re. Nem mindegy??? Ha nem ír vissza semmit az is ugyanazt jelenti. Mindkettőnek ugyanaz a végkimenetele -> nem akar veled ismerkedni. PONT.
Olyan társkeresőn, ahol bárki írhat:
Régen visszaírtam mindenkinek, de
1. nem volt kapacitásom naponta 20-25 embernek írkálni, hogy nem.
2. rendszeresen magyarázkodni kellett, hogy miért nem, és hogy miért nem tudok esélyt adni.
3. engem is elküldtek anyukámba.
4. 10/8 elég komoly önértékelési problémával küzdött. (+15 év a megadott korhatárhoz képest, 10 centivel alacsonyabb nálam, 20-30 kg túlsúly etc). Innentől kezdve nem éreztem rosszul magam.
Match esetén:
Előfordul hogy a húzogatás közben véletlenül húzol jobbra 1-2 embert, utána ciki lenne megmondani, hogy bocs, de véletlen volt.
A profilképén még jól nézett ki, de a többi képén már nem, vagy a leírásában van olyan, ami miatt nem passzolunk.
Olyan is van, hogy nem csúnya a srác, nem húztad balra, de jelenleg beszélgetsz 2 másikkal, akik sokkal jobban bejönnek, és esélyes, hogy randi is lesz belőlük.
Na, te már csak tudod, hogy kit szoktak a pasik krvázni. Hánnya beszélgettél eddig társkeresőn? Minden képemen olyan ruhában voltam, ami takart mindent és mosolyogtam.
- Szia, nagyon jól nézel ki, és nagyon szimpatikus vagy, szívesen megismernélek :)
- Szia, Ne haragudj, de nem vagy az esetem.
- Amúgy is a nálad fiatalabbak jönnek be, te kis krva.
Ilyen üzeneteket kaptam a bocsi de nem-re :)
ÉÉÉÉÉS jönnek a kifogások XD
Nekem csak szívességet tesz az, aki nem képes egy normális levélre valamit visszanyőgni és jön a kifogásokkal, hogy jaaaaj elküld anyámba, jaaaj nincs időm stb.
Az ilyen ember kerüli a felelősséget. Kapcsolatban is ilyen lesz, ha valamikor konfrontálódni kell, nem fog. plusz annyi empátia sincs (mondom, normális közeledés esetén), hogy egy bocsi, de nem tetszelt sem írjon ki.
Igen, a társkeresés ilyen. Szerintetek nők nem viselkednek hisztisként elutasításnál? Sőt, sokszor akkor, ha FÉL ÓRÁN belül nem reagálsz? Hajaj, olyanokat kaptam már, akár élőben is, de who cares?
Ilyen emberre 1 percet sem akarok tölteni, szóval nekem időt takarítanak meg.
18
kifogás.
fogod, tiltod, jelented. 2 gombnyomás, 2 mp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!