Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nektek ha ír egy fiu társkeresőn akkor miért nem tudtok válaszolni?
Mert fárasztó.
10 eve csináltam ezt a netes keresozest, akkor irt napi 10-20 ember. Ma ez talan tobb. Az ember eggyel, parral nekiall levelezni,mert annyira van kapacitasa.
Meg az ilyennek nincs jo vege. Tudnád, hanyan küldik el a lanyt ilyenkor, meg fenyegetik, mert meg vannak sertve. Jobb nem eszrevenni.
#1-2. válaszoló: sajnálatos, hogy ilyet tapasztaltatok, erre nem gondoltam. Nagyon durva, hogy vannak férfiak, akik így reagálnak az elutasításra. Miért nem jelentitek az oldal üzemeltetőjének?
A másik oldalon viszont a kérdező kérdése is érthető. Én már nem egy társkeresőt hagytam ott azért, mert akiknek írtam, többségük nem volt hajlandó annyit sem írni, pl. ne haragudj, szerintem nem egymást keressük, további jó társkeresést / ne haragudj, éppen alakul egy komoly kapcsolat, minden jót. Tisztelet a kevés kivételnek. Nagyon megválogattam, kinek írok, és elszomorító volt, hogy 5-ből 3-4 nem is válaszol.
Egyébként már a stílus, fogalmazás, helyesírás alapján lehet következtetéseket levonni a másik hozzáállásáról, személyiségéről, műveltségéről.
Én általában visszaírtam, de legtöbbször megbántam. Jött utána a faggatózás, nyomulás, vagy mindenféle qrvának elhordás. Nem hiányzott.
Ha pedig a megadott paraméterekbe nem fért bele, akkor minek válaszoltam volna? Tanuljon meg olvasni.
5,
Egyik azzal jott, hogy kicsinal, csaladomat, kirúgat az egyetemről is. Ugye nevef latott meg képet, ez meg kozossegi oldalon nyomult,es akkor csoda , hogy sokaknak nincs kepe
Masikkal kozoltem, szinten közösségin porobalkozott, hogy fiatal, ez ot annyira bantotta, hogy allitolag beszelt kozos ismerossel, es megse erdeklem, mert csunya vagyok, csunya a mellem, meg khm mas is...de olyan kozos ismerős nincs is, aki latott volna ruha nelkul...egyértelmű alazni akaras volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!