Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok,nektek ha ír egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nektek ha ír egy fiu társkeresőn akkor miért nem tudtok válaszolni?

Figyelt kérdés
Miért ne tisztelitek meg annyival legalább,hogy bocsi nem tetszel,további sok szerencsét vagy bármi

2021. aug. 5. 07:51
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
86%
Mert belefáradtam, hogy minden ilyen után elküldenek a k. anyámba, vagy fenyegetőznek, hogy elvágják a torkomat.
2021. aug. 5. 08:22
 2/33 anonim ***** válasza:
98%

Mert fárasztó.

10 eve csináltam ezt a netes keresozest, akkor irt napi 10-20 ember. Ma ez talan tobb. Az ember eggyel, parral nekiall levelezni,mert annyira van kapacitasa.

Meg az ilyennek nincs jo vege. Tudnád, hanyan küldik el a lanyt ilyenkor, meg fenyegetik, mert meg vannak sertve. Jobb nem eszrevenni.

2021. aug. 5. 08:22
 3/33 anonim ***** válasza:
17%
Mert csunya
2021. aug. 5. 08:36
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 2-es leírta a lényeget. Sok a hibbant.
2021. aug. 5. 08:51
 5/33 PetheD ***** válasza:
100%

#1-2. válaszoló: sajnálatos, hogy ilyet tapasztaltatok, erre nem gondoltam. Nagyon durva, hogy vannak férfiak, akik így reagálnak az elutasításra. Miért nem jelentitek az oldal üzemeltetőjének?

A másik oldalon viszont a kérdező kérdése is érthető. Én már nem egy társkeresőt hagytam ott azért, mert akiknek írtam, többségük nem volt hajlandó annyit sem írni, pl. ne haragudj, szerintem nem egymást keressük, további jó társkeresést / ne haragudj, éppen alakul egy komoly kapcsolat, minden jót. Tisztelet a kevés kivételnek. Nagyon megválogattam, kinek írok, és elszomorító volt, hogy 5-ből 3-4 nem is válaszol.

Egyébként már a stílus, fogalmazás, helyesírás alapján lehet következtetéseket levonni a másik hozzáállásáról, személyiségéről, műveltségéről.

2021. aug. 5. 08:52
 6/33 anonim ***** válasza:
0%
Mert napi 10-20 match-ük van. Ha unatkoznak meg jó lehetsz még később chatelgetni, unalom űzésnek. Legyél férfi vagy nő ha valaki például 4-5 napig nem ír vissza töröld és kész.
2021. aug. 5. 08:55
 7/33 anonim ***** válasza:
85%

Én általában visszaírtam, de legtöbbször megbántam. Jött utána a faggatózás, nyomulás, vagy mindenféle qrvának elhordás. Nem hiányzott.

Ha pedig a megadott paraméterekbe nem fért bele, akkor minek válaszoltam volna? Tanuljon meg olvasni.

2021. aug. 5. 09:24
 8/33 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy nem értem, miért hiányzik az elutasító válasz. A nem válasz is válasz. Lépj tovább.
2021. aug. 5. 09:26
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

5,

Egyik azzal jott, hogy kicsinal, csaladomat, kirúgat az egyetemről is. Ugye nevef latott meg képet, ez meg kozossegi oldalon nyomult,es akkor csoda , hogy sokaknak nincs kepe

Masikkal kozoltem, szinten közösségin porobalkozott, hogy fiatal, ez ot annyira bantotta, hogy allitolag beszelt kozos ismerossel, es megse erdeklem, mert csunya vagyok, csunya a mellem, meg khm mas is...de olyan kozos ismerős nincs is, aki latott volna ruha nelkul...egyértelmű alazni akaras volt.

2021. aug. 5. 09:30
 10/33 anonim ***** válasza:
46%
Napi rengetegen írnak a csajoknak, ne csodálkozz hogy nem válaszol... ha nem te vagy épp a tápláléklánc csúcsa náluk akkor valószínű előtted van a sorban jópár faszi akinek írogatnak és vigyorognak mellé mint a vadalma mig neked csak egy hello jut
2021. aug. 5. 09:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!