Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy jojjek ki a baratzonabol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jojjek ki a baratzonabol?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal kicsivel több, mint három hónapja. Meg az első hetekben elég intim kapcsolatunk volt, hamar volt köztünk szex. Viszont én elkezdtem érezni ő meg atrakott baratzonaba. Kicsit ki is használ mert tudja, hogyha kell neki valami, én tudok neki segíteni, és segítek is neki nagyon szívesen. Tudom, hogy ez nem jó, mert én nagyon akarok vele időt tölteni, de közben nagyon fáj, hogy ő más pasikra gerjed mar, és nem rám, habár még mindig szexi pasinak tart, és ezt ritkan még érezteti is . Mondtam neki ne beszéljen nekem ilyeneket, ezt többé kevésbé megertette. Valahogy el kell tőle távolodnom (sajnos vagy nem sajnos, de egy helyen dolgozunk)
2021. aug. 1. 12:47
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Nem feledkeztem meg rólatok, csak rengeteget tulorazok. A munkában kötöm le magam.
2021. szept. 11. 20:07
 52/57 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Jól teszed, Sir! ^^
2021. szept. 11. 22:40
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sikerült leépíteni a csajt?
2021. szept. 11. 23:30
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság bátya? Megszabadultál a csápjaitól?
2021. szept. 25. 18:51
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Csapass már egy választ, bro!
2021. okt. 3. 11:15
 56/57 A kérdező kommentje:
Leírom privát üzenetekben.
2021. okt. 10. 09:36
 57/57 anonim ***** válasza:
Én nagyon hasonló helyzetben voltam, bár szex az nem volt. Meggondolta magát a kis rüfke, ez van.
2022. júl. 29. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!