Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy jojjek ki a baratzonabol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jojjek ki a baratzonabol?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal kicsivel több, mint három hónapja. Meg az első hetekben elég intim kapcsolatunk volt, hamar volt köztünk szex. Viszont én elkezdtem érezni ő meg atrakott baratzonaba. Kicsit ki is használ mert tudja, hogyha kell neki valami, én tudok neki segíteni, és segítek is neki nagyon szívesen. Tudom, hogy ez nem jó, mert én nagyon akarok vele időt tölteni, de közben nagyon fáj, hogy ő más pasikra gerjed mar, és nem rám, habár még mindig szexi pasinak tart, és ezt ritkan még érezteti is . Mondtam neki ne beszéljen nekem ilyeneket, ezt többé kevésbé megertette. Valahogy el kell tőle távolodnom (sajnos vagy nem sajnos, de egy helyen dolgozunk)
2021. aug. 1. 12:47
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Igen, így kellene csinálnom. Csak nehéz úgy, hogyha van érzelem. De tudom, ezt kell tennem.
2021. aug. 1. 14:57
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj barátom, ez a csaj barátnak sem tekint, minimum lenéz, megvet téged, hogy ezt a viselkedést egyáltalán elkezdte, de az is lehet, hogy igazából gyűlöl téged, és élvezi, hogy szenvedsz. Ilyen férgekre egy másodpercet is kár elvesztegetni. Tapasztalatból beszélek.

Vannak rendes lányok is, rájuk szánd az idődet, nem fogod megbánni. Sok sikert haver!

2021. aug. 3. 23:04
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
Férfias határozottsággal. Vedd a kezedbe a gyeplőt te irányítsd a "kapcsolatot"
2021. aug. 4. 17:11
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Barátzóna attól barátzóna, hogy nincs szex. Köztetek volt. Ez nem tudom micsoda, de tuti nem barátság. Haverokkal nem szexelnek.
2021. aug. 4. 19:13
 35/57 A kérdező kommentje:
De jelenleg már barátzóna, mert már nem akar velem szexelni. Semmit nem akar tőlem, nem akar se kapcsolatot, se szexet velem. Nem tudom, hogy vessek véget ennek az egésznek. Nem akarom, hogy teljesen eltűnjön az életemből, de szerintem nekem csak úgy lenne jobb, hogyha huzamosabb ideig nem találkoznánk, de ez nem kivitelezhető jelenleg. Sajnos szeretem. Magam se tudom miért, de szeretem.
2021. aug. 4. 19:20
 36/57 A kérdező kommentje:
Mármint beszélgetni, időt velem tölteni akar. Legalábbis a tettei alapján.
2021. aug. 4. 19:39
 37/57 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Hú. Ne haragudj, nagyon nyersen fogok fogalmazni. A tettei alapján egy manipulatív nyomorék ez a csaj. Ennyi. Tudom, hogy szenvedsz miatta, tudom, hogy oltárira sz*r neked most. De ennek vége kell legyen. Meg kell szakítanod a kört, mert az élet elszalad melletted, és elszalasztasz egy olyasvalakit, aki megbecsül, tisztel, és szeret.

Nem gondolom úgy, hogy EZ a katyvasz neked jó. Nem tudom elfogadni. Megmondom, hogy mit szeret ez: Pusztán a figyelmedet. Csak azt. Mást semmit sem. Nem mondom, hogy könnyű leépíteni adott körülmények között. De! A saját érdekedben szeretnélek megkérni, hogy AZONNAL kezdd el ezt megtenni. Vagy testestül-lelkestül kellesz neki, vagy kár bele az energia, szórakozzon mással!

2021. aug. 4. 19:59
 38/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató hozzászólásokat.
2021. aug. 4. 20:15
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

32-es vagyok. Figyelj, gondolkozz el őszintén, hogy most hogy reagálnál, ha megtudnád, hogy barátja van, ne adj Isten vőlegénye. Szó nélkül tudnád hagyni? Nem haragudnál rá? Nem éreznéd magad teljesen átverve, becsapva? A választ ezekre szerintem mindketten tudjuk.

De ha még nincs elég erőd megszakítani vele a kapcsolatot (tudom, nagyon nehéz) akkor a következőt javaslom. Ha tényleg időt akar tölteni veled (a leírtak alapján max. azért, mert élvezi a kínzásodat, de ez magánvélemény), akkor amikor legközelebb találkoznátok, ne menj el (ne szólj neki előre) hanem mondd azt, hogy randizni mentél (akár igazi randi is lehet, annál jobb). Ha felkapja a vizet, hogy randizni mentél, akkor kiugrasztottad sikerrel a nyulat a bokorból, mert ezekszerint ő is többet akar, csak nagyon hülyén fejezi ki... Ha csak azon kapja fel a vizet, hogy felültetted, mondd azt, hogy nagyon készültél és elfelejtettél szólni, és neki mint, barátnak (ő ugyebár a barátodnak mondja magát...), ezt meg kell tudnia érteni, főleg úgy, hogy mesélte az instás srácot. Hát neked is akadt valaki ilyen (legalábbis "hősnőnk" hadd higyje ezt). Ha meg semmin sem kapja fel a vizet, akkor látod, még a barátjának sem tart, az sem érdekli, ha felülteted, ergo vadidegen vagy a számára... Ekkor meg végképp csak lezárás marad.

De mindenképpen te lépjél, ne várd meg, hogy közölje, hogy összejött valaki mással, annál rosszabb nincs. ha te mondod, hogy nem akarsz vele többé találkozni, legalább a sátáni szarvakat letöröd legalább minimálisan, hogy lám, lám, lám, nem maradsz örökké tartalék.

Hajrá, kitartás!

2021. aug. 4. 21:45
 40/57 A kérdező kommentje:
Megtettem az első lépést, kíváncsi vagyok, hogy alakul.
2021. aug. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!