Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők barátzónába mikor tesznek egy férfit?
Első három.
Ha a személyisége, belső tulajdonságai nem vonzóak, barátkozni se akarok vele.
Az ötös meg kb ugyanaz mint a második.
Amikor valakit barátzónába "helyeztem", akkor az 1. és 3. pontok együttesen érvényesültek. Mármint az egy dolog, hogy valaki jó pasi, ha nekem nem tetszik, de az ront a helyzetén, ha eleve barátként közelít, mert én akkor barátként fogadom. Ha egyből udvarolni kezdett volna, akkor lehet, hogy nem ismerem meg olyan jól és nem alakult volna ki a barátság köztünk, de nem is került volna a zónába, hiszen egyből elutasítom.
Tudom, hogy sokaknak kell idő, amíg feloldódik és eldönti, hogy neki kell az adott nő, de ez mindig nagyon veszélyes taktika, ha egyből nem jelzi, hogy vonzónak tart, akkor később nem fogom komolyan venni az érdeklődését, hiszen az elején már elraktam egy "aszexuális" kapcsolati fakkba, ahol az összes barátomat kezelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!