Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akiket általában barátzónába tesznek, idővel végül sikerrel járnak valakinél, és megtalálják a szerelmet, vagy feladják, és összejönnek valakivel, aki "kéznél van"?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 11:15
1/12 anonim válasza:
Vagy sose jönnek össze senkivel, mert csúnyák. Általában ez szokott lenni a helyzet.
2/12 anonim válasza:
A 80% sikerrel jár, ha türelmes.
3/12 anonim válasza:
Én feladtam, és összejöttem a magánnyal.
4/12 anonim válasza:
Mivel valamit sz.rul csinálnak, és emiatt kerülnek folyton barátzónába, ezért többnyire csak akkor járnak sikerrel, ha változtatnak ezen.
5/12 anonim válasza:
Nem csinálunk semmit se sza@rul. Csak nem játszik meg magunkat, őszinték vagyunk. Ha ez azzal jár hogy nincs nő, akkor ne is legyen, mert olyan szánalmas p*csa ki hazugságban akar élni nekem nem kell!
6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ez vicces. Női tanács #1: "add önmagad"
Ha nem jön össze semmi -> "valamit rosszul csinálsz"
Hmm. Biztos nem adják eléggé önmagukat szegény pasik, az a baj.
2013. ápr. 28. 15:31
7/12 anonim válasza:
Pont, hogy nem adod önmagad, csak egy olyan személyiséget mutatsz, amely a környezeted és más emberek hatására passzívan kialakult, miközben felnőttél. Az összes hiedelmed, meggyőződésed másodkézből való, te pedig kritika nélkül elfogadtad őket, beleértve azt is, ahogyan a nőkről gondolkodsz és ahogyan velük kommunikálsz. Nem mutatod ki a szexualitásodat, mert azt tanultad, hogy az "rossz" dolog, nem vállalod fel az érzéseidet domináns, férfias módon és csodálkozol, hogy csak barátként tekintenek rád, nem szexuális lényként, potenciális partnerként és szeretőként.
8/12 A kérdező kommentje:
Láttál már engem csajozni? Én kimutatom a szexualitásom, csak viszonzást nem gyakran kapok.
2013. ápr. 28. 18:41
9/12 anonim válasza:
17:00
Na ekkora baromságot is régen olvastam.
10/12 anonim válasza:
Ezen a weboldalon ezt bóknak veszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!