Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jojjek ki a baratzonabol?
Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal kicsivel több, mint három hónapja. Meg az első hetekben elég intim kapcsolatunk volt, hamar volt köztünk szex. Viszont én elkezdtem érezni ő meg atrakott baratzonaba. Kicsit ki is használ mert tudja, hogyha kell neki valami, én tudok neki segíteni, és segítek is neki nagyon szívesen. Tudom, hogy ez nem jó, mert én nagyon akarok vele időt tölteni, de közben nagyon fáj, hogy ő más pasikra gerjed mar, és nem rám, habár még mindig szexi pasinak tart, és ezt ritkan még érezteti is . Mondtam neki ne beszéljen nekem ilyeneket, ezt többé kevésbé megertette. Valahogy el kell tőle távolodnom (sajnos vagy nem sajnos, de egy helyen dolgozunk)2021. aug. 1. 12:47
21/57 anonim válasza:
18, Mér? o.o Játszottam már én is ilyet és jó volt.
22/57 A kérdező kommentje:
Igazabol onnan érzem ezt a baratzonat, hogy gyakran mondogat egy pasit, megbolondul ha meglat egy új kepet róla instagramon (mintha erősen rá is játszana, vihog mint egy idióta, mondjuk anno akkor is ezt csinálta, amikor meglatott engem munkaban) stb. Nyilván a pasi egy kezmozditast nem tett meg érte. Mondtam már neki miért nem neki szólsz, hogy időt töltsön veled? Erre nem szokott válaszolni. De én már baromira unom ezt.
2021. aug. 1. 13:54
23/57 A kérdező kommentje:
Még onnan is erzem*
2021. aug. 1. 13:54
24/57 anonim válasza:
Itt nincs baratsag sem. A csaj egy gyerek. Meg te is, ha hagyod, hogy tovabb huzza az agyad.
25/57 A kérdező kommentje:
Igen, viselkedesileg eléggé az. Nem tudom mi a fenéért habarodtam ennyire bele.
2021. aug. 1. 14:09
26/57 anonim válasza:
Voltam mar ilyen helyzetben kerdezo. Gyorsan kell keresni egy masik nőt aki leköti a figyelmed. Akkor hidd el teperni fog, de ha nem is legalább nem őrülsz meg. Ezek a csajok legalább 3-4 ilyen mentalitású pasit tartanak a kulccsomójukon aztán előveszik akihez kedvük van
27/57 A kérdező kommentje:
Neki csak en vagyok, legalábbis akivel talalkozgat Jelenleg. ez fix.
Volt no aki érdeklődött felőlem, szinte minden szempontból jobb volt, egyéb dolgok miatt nem lehet(ett) semmi koztunk. De gyakran az idő alatt is amikor vele ismerkedtem, a másik lány járt a fejemben...
2021. aug. 1. 14:23
28/57 FoxtrotLidérc válasza:
Játszadozzon ám a kiskutyájával, ne veled papa! Lehet bejátszanám, hogy bocsi, nem érek rá. Visszatért külföldről a régi nagy szerelmem, akivel a távolság miatt nem működött, de úgy gondoltunk adunk még egy esélyt magunknak. A reakciójára kíváncsi lennék... 😆
29/57 A kérdező kommentje:
Hát szokta mondani, hogy kellene nekem barátnő, szóval lehet annyira nem hatná meg. Bár amikor mondtam neki a másik nőt, akkor vegyes volt a reakciója.
2021. aug. 1. 14:35
30/57 FoxtrotLidérc válasza:
Akkor következetesen kezdd el leépíteni. Az az érzésem látatlanban, hogy a vegyes reakciója is inkább ego-szülte dolog lehetett a részéről - éppen elveszteni készül a "játékszerét", "azt meg már hadd ne"! Szerintem (szintén látatlanban) nincsen keresnivalója az életedben. Hogy nem szeret? Nem tekint rád úgy? Szíve joga. De hogy nem tisztel, nem tartja tiszteletben az érzelmeidet, érzéseidet, az nagyon nincs úgy jól. Őszintén: A helyedben alighanem már régen leépítettem volna - munkahelyen is a legalapabb kommunikációs formákra szorítkozva. Oldja meg a kis életét, ahogy akarja. Nem vagy te ingyenpszichológus, nem igaz? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!