Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jojjek ki a baratzonabol?
Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal kicsivel több, mint három hónapja. Meg az első hetekben elég intim kapcsolatunk volt, hamar volt köztünk szex. Viszont én elkezdtem érezni ő meg atrakott baratzonaba. Kicsit ki is használ mert tudja, hogyha kell neki valami, én tudok neki segíteni, és segítek is neki nagyon szívesen. Tudom, hogy ez nem jó, mert én nagyon akarok vele időt tölteni, de közben nagyon fáj, hogy ő más pasikra gerjed mar, és nem rám, habár még mindig szexi pasinak tart, és ezt ritkan még érezteti is . Mondtam neki ne beszéljen nekem ilyeneket, ezt többé kevésbé megertette. Valahogy el kell tőle távolodnom (sajnos vagy nem sajnos, de egy helyen dolgozunk)
A barátzónából lehetetlen kijönni. Próbáld meg kerülni amennyire lehet és ne ugorj állandóan az első csettintésre.
2021. aug. 1. 12:57
2/57 A kérdező kommentje:
Igen erre gondolok én is. Hogy nem keresem. Volt már olyan, hogy hezitaltam, amikor hívott, akkor bebunkozott velem. Általában ilyenkor ha szól nekem, akkor több órát együtt töltünk, csinálunk valamit közösen, úgy hogy mindketten jól érezzük magunkat. Csak hát nekem (közben/utána) ott van a belső fájdalom.
2021. aug. 1. 13:01
3/57 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy kerüld amikor csak lehet és ne legyeskedj körülötte. Majd rájön, hogy nem körülötte forog a világ.
2021. aug. 1. 13:03
4/57 A kérdező kommentje:
Igen. Csak hát ha nem keresem, akkor ő keres. Legalábbis az utóbbi hetek tapasztalata ez. munkahelyen is ugyan ez.
2021. aug. 1. 13:06
5/57 anonim válasza:
Ha ő keres, az már megint más, de attól még mondhatsz nemet.
2021. aug. 1. 13:07
6/57 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatok nemet. De ott van bennem mindig, hogy hátha.... meg ha nemet mondok akkor kiakad, én meg attól függetlenül, hogy nem akarom, hogy ez ilyen formában folytatódjon, azt sem akarom, hogy negatívan emlékezzen rám.
Többször is atbeszultek már ezt, hogy nem kellene együtt tölteni időt, de valahogy mindig ott kötünk ki, hogy együtt vagyunk. Meg azután is volt szex koztunk, hogy kimondta szerinte nem szabad többet találkoznunk. Nagyon sok hamis jelet kaptam tőle ilyen szempontból.
2021. aug. 1. 13:11
7/57 anonim válasza:
Tudom mit érzel. De hiaba teszel meg neki mindent, ettől sajnos nem fogja viszonozni az érzéseidet. Természetesnek veszi, amíg meg nem szünteted. Krva nehéz.
2021. aug. 1. 13:25
8/57 A kérdező kommentje:
Ha rakerdez mi a bajom, akkor elmondom neki újra, hogy az nekem nem jó, hogy én többet akarok tőle, mint amit ő tőlem és mégis szinte minden pihenonap együtt vagyunk.
2021. aug. 1. 13:27
9/57 anonim válasza:
Ha nem töltesz vele időt, akkor nem csak a barátzónából fogsz kikerülni, de úgy általánosságban a társaságából is. Tölts vele időt csak viselkedj másképp.
Szervezz vele programokat, de legyél önző. Hívd át szexelni, ha azt akarod. Kicsit hecceld, oltogasd. Húzogasd a bajszát. Ha segítséget kér segíts neki, de várj valamit cserébe. Ha így már nem érdekli a társaságod, akkor hagyd rá. Ha így is találkozgattok, de nemet mond minden ilyenre, akkor mondd hogy most jutott eszedbe, hogy segítened kell a nagyinak ablakot pucolni és hagyd ott. :D
A legtöbb nő olyan, hogy minél jobban cukkolod, annál érdekesebb leszel számára. A nők szeretnek férfi szelídítőt játszani.
2021. aug. 1. 13:28
10/57 A kérdező kommentje:
Próbáltam már. Mondtam neki hogy akarok vele szexelni, nemet mondott. Legutobb itt feküdt mellettem az ágyban, kissé kozeledtem felé, egyből elhuzta magát. Van hogy ő is incselkedik velem, simogat, utoget vagy a lábát nyomkodja hozzám, de amikor én érek hozzá akkor azonnal jon, hogy "NE".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!