Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van olyan sok embernek gondja az ismerkedéssel?
Nem hiszem, hogy mondjuk 30-40 éve az embereknek küszködniük kellett volna a párkereséssel. Hamarabb házasodtak, neveltek gyereket, nem úgy, mint ma, hogy harminc év közelében sem talál sok ember megfelelő társat magának.
Komolyan kérdezem, szerintetek mi okoz zavart a párkapcsolatokban/ismerkedésben, nem tartom elegendő válasznak azt, hogy a fiúk vagy a lányok bénák.
9-es, tökéletesen összefoglaltad!
10-es, az meg sem fordul a fejetekben, hogy a nőknek azért vannak ekkora elvárásaik, mert a jóképű, sportos, intelligens srácok ekkora kínálatot biztosítanak? Egy lány nem azért válogat, mert 10 lányra jut egy jó parti, hanem fordítva.
"miért mennék szét könnyebben a párkapcsolatok,"
Honnan veszed, hogy könnyebben szétmennek? A válási statisztika 30 éve sme volt jobb.
Egybehangzó vélemények szerint az internet világa cseszte szét az ismerkedést
Mivel a társkeresők elérhetővé tettek a nők számára egy rakás jobbnál jobb pasast, ezért az elvárások női oldalon az egekbe szöktek, amit már csak pont azok a férfiak szoktak tudni teljesíteni, akiknek eszük ágàban sincs hosszútávú párkapcsolatot kialakítani. Ezért van az hogy a férfiak és nők manapság már nehezen találják meg egymást, elszálltak az igények, talán már mindkét nemnél, és ez az internetes társkeresés - főleg a tinder - eredménye
Ember, nézz már szét a Facebook-on! Mégis mit látsz, mit akarnak mutatni a külvilág felé? Mert elmondom én, miket látok a nők részéről:
Nyaralások tömegei. Persze nem valami kis apartmanban, vagy ilyesmi (hát az ciki lenne!) hanem hotelek, tengerpartok, medencék, hajók, motorcsónakok.
Szelfiek. Amiknek ugye tökéletességet kell mutatnia. Sehol egy bőrhiba, egy anyajegy, egy pattanás. Muszáj TÖKÉLETESNEK lennie. Hogy ilyen szép arcom van, ilyen jó a seggem és a többi.
Felvágós képek. Most étteremben vagyunk. Most wellness-ezünk. Most luxusszórakozóhelyen vagyunk. Most ilyen ajándékot kaptam. Most akárhol vagyunk. Csak legyen jó felvágós.
Csoda, ha a férfiaknak az jön le, hogy a nőknek csak a külsőségek és a pénz számít? (Tisztelet a kivételnek blablabla...) És csoda, ha jelentős részük nem tud labdába rúgni ekkora igényeknél? Mert ugye a profilnak nem csak az a célja, hogy minél nagyobbat mutasson a külvilág felé. Hanem, hogy érzékeltesse az ő igényeit is. Hogy ha "én ilyen szép vagyok, akkor neked minimum félisten férfinak kell lenned", és "elvárom ma magas egzisztenciális és anyagi szintet".
Sok száz ismerősöm van, de egykezemen meg tudom számolni, hányszor láttam mondjuk egy öreg Suzuki Swiftes fotót, előnytelen képet, vagy valamilyen "halandó" hobbiról fotót.
"csak pont azok a férfiak szoktak tudni teljesíteni, akiknek eszük ágàban sincs hosszútávú párkapcsolatot kialakítani"
Nekem pl jóképű a barátom, és hosszútávon tervez velem saját bevallása szerint :D
"manapság már nehezen találják meg egymást"
Szinte az összes ismerősöm kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!