Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 év után már nincs nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év után már nincs nagyon lehetőség ismerkedésre, miután kevés barátja lesz az embernek?

Figyelt kérdés
Igazából az középiskola, egyetem után jelentősen csökken az esély hogy párt találjon az ember ha akkor nem talált magának valakit akkor utána nagyon nehéz, szinte esélytelen.(jó ott sz internet de badoo, tinderen kívül, semmi) Ti hogy látjátok?
2020. aug. 3. 06:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
32 évesen találkoztam a párommal, ne legyél buta.
2020. aug. 3. 09:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy lehetetlen, lényegesen kevesebb az esély.
2020. aug. 3. 09:45
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem epp hogy tobb, amig fiatal az ember addig csak a kaland erdekli de 25 felett mar kezd a csalad szerepet kapni, 30 nal mar mindenki be van parazva hogy talaljon egy normalis part
2020. aug. 3. 09:58
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is így van. 29 múltam, én már évek óta egyedülálló vagyok, de akik körülöttem kapcsolatban élnek, vagy az iskolás éveik alatt ismerték meg egymást (még ha nem is akkor jöttek össze, hanem később), vagy sokaknak bejött a munkahely ilyen szempontból is, illetve akadnak néhányan, akik "ismerős ismerőse" formában.
2020. aug. 3. 10:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem...vége lett az egyetemnek, most már az olyan ismerkedési lehetőségek elfogytak, amelyeknél kevésbé kell kilépni a komfortzónából. Mostanában már szoktam az utcán is leszólítgatni. Mivel nem maradt más. Ismerősi körben mindenki foglalt, munkahelyen nálam semmi esély. Tinder és hasonlók nem jöttek be. Éjszakai életben pedig csak felszínes és buta lányokat ismertem meg. Nappal az utcán abban reménykedek, mivel az utcán mindenki ott van, hogy talán ott belebotlok egy számomra megfelelő lányba.
2020. aug. 3. 10:35
 6/20 A kérdező kommentje:
Utcán, csak úgy random leszolitgatsz lányokat? Nem elutasitoak?
2020. aug. 3. 12:34
 7/20 anonim ***** válasza:

Igen, odamegyek, ha valaki megtetszik. A többség elutasít, de mivel illedelmesen, normálisan nyitok, így az elutasítás is ennek megfelelően nem durva.

Volt már párkapcsolatom így, szóval, nem reménytelen. Nyiss normálisan, kedvesen, és ha el is utasítanak, az sem lesz gáz.

5-ös voltam.

2020. aug. 3. 12:39
 8/20 A kérdező kommentje:
Akkor én megszivtam mert nem élek nagyvárosban
2020. aug. 3. 13:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Ezt az utcán leszólítgatást felejtsd el, iszonyat rémisztő.
2020. aug. 10. 12:24
 10/20 anonim ***** válasza:
Én is az utcán szoktam nőket leszólítani 35 éves férfiként. Ha 100 ból 1 összejön egy hónapban, az már jó. De így is jó, az a havonta 1 siker, mert így mindig van párom. Szóval annyira nem creepy az, ha a férfi jól öltözött, nem bűnronda, jó a humora és a beszélőkéje.
2020. aug. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!