Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 év után már nincs nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év után már nincs nagyon lehetőség ismerkedésre, miután kevés barátja lesz az embernek?

Figyelt kérdés
Igazából az középiskola, egyetem után jelentősen csökken az esély hogy párt találjon az ember ha akkor nem talált magának valakit akkor utána nagyon nehéz, szinte esélytelen.(jó ott sz internet de badoo, tinderen kívül, semmi) Ti hogy látjátok?
2020. aug. 3. 06:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Én is egyetem után jöttem össze a feleségemmel, nem értek egyet a fenti felvetéseddel. Legyél nyitott, és fogsz találni hozzád illőt.
2021. aug. 7. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
25 éves kor után is lehet társaságba járni, bulizni, online ismerkedni stb. Én 30+-os férfiként több lehetőséget látok, mint középiskolában vagy egyetemen, ehhez persze a személyiségemnek is változnia kellett.
2021. aug. 7. 15:56
 13/20 anonim ***** válasza:
28 vagyok, gimi alatt 2 kapcsolatom volt, egyetemen semmi, egyetem után megint 2, az utóbbival vagyok most boldog párkapcsolatban. Nem az számít tanulsz-e, dolgozol-e, 18 vagy 20 vagy 25 éves vagy. Vagy hogy hol laksz. Ezek csak kifogások.
2021. aug. 19. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
30 évesen is járhatsz discoba meg kocsmázni tízen évesek közé..
2021. aug. 19. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Az egyik haverom válltig állítja, hogy szerinte az ismerkedés sikere pusztán statisztika... ha nagyon sok nővel ismerkedsz előbb-utóbb úgyis találsz olyat, akivel összeillesz. Egyébként meg nem csak a dúsgazdagoknak, jóképűeknek, vagy izmosaknak vannak barátnőik, hanem az átlagosnak tűnő embereknek is.
2021. aug. 19. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:
30 körül már az ember leépíti a barátságait, nem pedig bővíti. (különösen a nők, bővebb infó erről például itt: [link] és itt: [link] bár itt már a férfiaknál is hasonló számokat írnak )
2021. aug. 19. 20:04
 17/20 anonim ***** válasza:
15: Szerintem nem statisztika, hanem "jó helyen jó időben". (pl. ha informatika kurzust tartassz 30-40 nőnek rendszeresen előadóként, akkor sokkal nagyobb esélyed van becsajozni, mintha otthon számítógépeznél magadnak, de attól is sokkal nagyobb, mintha kockaként jogász előadásokat hallgatnál ahol tele van a terem nőkkel, de egyáltalán nem illenél oda)
2021. aug. 19. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Más módszerek kellenek mint korábban, de koránt sem kevesebb a lehetőség.

Persze ha még mindig iskolás korú partnerre vágysz, annak valóban egyre kevesebb az esélye.

amúgy te kivel/mivel szeretnél ismerkedni?

2021. aug. 20. 00:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem 30 évesen kezdett igazán nőni az esélyem. Akkor kezdtem nyitni idegenek felé. Addig csak az ismerősi körömben próbálkoztam.
2021. aug. 20. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
40, 50 év sem késő az ismerkedésre.
2021. aug. 21. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!