Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért nem lehet mindenhol ismerkedni a sok "okos" szerint?

Figyelt kérdés

Régimódi, ciszhetero férfi vagyok. Bárhol és bármikor ismerkedem.

Viszont itt rengeteget hallom, hogy itt, meg ott nem illik, meg, hogy bizonyos helyeken tolakodó, az utcán ijesztő, meg legyen közös baráti társaság,...

Leírnátok, ha lehet pontos GPS koordinátákkal, hogy akkor mégis hol lehet veletek ismerkedni?

A neten kívül! Tekintve, hogy nem mindenki 12 éves.

Miért baj az utca? Miért zavaró egy étteremben, amíg várod a pasid? Miért tolakodó egy temetésen, ha úgyis látom, hogy látványosan tojsz az egészre, és 5 percenként a mobilod nézed? Mi a gond a busszal, mikor látom, hogy a könyv csak pajzs...vagy diszlexiás vagy, hiszen már 5 megálló óta nem lapoztál? Miért baj, ha megkérdem a véleményed a boltban az X termékről, majd elkérem a számod, hogy reklamálhassak, ha mégsem olyan, mint mondtad? Orvosi váró, miért tabu? Nem a nemi keneted lelete érdekel...na jó, nem árt ha negatív.

2020. jún. 8. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem az a baj, hogy az adott helyen ismerkedsz, hanem olyan emberekkel, akik egyértelműen azt kommunikálják feléd, hogy nem akarnak ismerkedni. Pontosabban olyan emberekkel, akiknek az ismerkedési hajlandóságát sem az adott hely, sem a viselkedésük nem indokolja.

Ha koncerten ismerkedik az ember, néha ott is necces ez, de oda általában azért is mennek, hogy emberek között legyenek és úgy szóakozzanak. Az már implikálja azt, hogy nem teljesen abszurd, ha közel kerülsz egy emberhez. És hozzá tartozik az első beszédtéma is, azaz hogy miért vagytok ott, hogy adott egy banda vagy egy műfaj, amit kedveltek és ez már önmagában szerteágazó alap lehet a beszélgetésre.

De sajnos az ügyintézéseink és a tömegközlekedés nem ilyen hely, többségünk pedig csak túl akar lenni rajta, nem pedig emberekkel bájcsevegni és bszakodni. Nem akarunk úgy élni, mint a celebek, hogy ha kimegyünk az utcára, akaratunk ellenére zargassanak minket.

És nem akarunk így lenni Facebookon sem, hogy a puszta jelenlétünk ténye bárkit feljogosít bármire. Arra ott vannak a megfelelő csoportok, lehet kommentelni, látszik, ha valaki nyitott másokra és ottvannak társkereső oldalak is, ahol egyértelmű, hogy az emberek ismerkedni akarnak.

Lényeg a lényeg, nem a hely befolyásol, hanem az, hogy azt feltételezed, hogy az embereket ildomos ismerkedéssel bsztatni bárhol. Mintha nem tudnák maguktól a tudtodra adni, ha akarnak valamit. Tartsd tiszteletben az emberek személyes terét.

Ez nem a játszótér, ahol megfogod valakinek a kezét és már barátok is vagytok.

2020. jún. 8. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Én azon kivételek közé tartozom, aki szívesen venné, ha bárhol, a normál világban próbálna megismerni valaki. Eddig egyszer történt velem ilyen, egy élelmiszerboltban szólítottak le. Aztán az ismerkedés során kiderült, hogy nagyon nem passzolunk össze, de nem baj, van ilyen, viszont nagyon értékeltem a férfi bátorságát, hogy meg mert szólítani egy idegen nőt.

33N

2020. jún. 8. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Miért baj az utca?

Amikor az utcán vagyok, épp megyek valahova, általában olyan helyre, ahol várnak és nem késhetek. Nem fogok leállni egy idegennel beszélgetni, mert egyrészt dolgom van, másrészt nem érdekel, hogy ki ő és mit szeretne. Ő se ismer, legfeljebb külsőleg megtetszettem neki.

"Miért zavaró egy étteremben, amíg várod a pasid?"

Mert már megvan a társaságom, nincs igényem arra, hogy ismeretlenek szórakoztassanak. Pláne, ha a párommal vagyok ott. Vagy majd ejtem őt egy idegenért, esetleg érdekel egy hármas?

"Miért tolakodó egy temetésen, ha úgyis látom, hogy látványosan tojsz az egészre, és 5 percenként a mobilod nézed?"

Életemben nem láttam olyat, aki így viselkedik egy temetésen, de szerinted ha ő nem is gyászol, de a családja igen, akikkel egymást támogatják, pont a te társaságodra vágyna?

"Mi a gond a busszal, mikor látom, hogy a könyv csak pajzs...vagy diszlexiás vagy, hiszen már 5 megálló óta nem lapoztál?"

Pont ezért olvasok, hogy még véletlenül se legyen szemkontaktus olyannal, aki félreértené. Ha viszont nem is olvasok, csak nézek ki az ablakon, az se jelenti azt, hogy ismerkedni szeretnék.

"Miért baj, ha megkérdem a véleményed a boltban az X termékről, majd elkérem a számod, hogy reklamálhassak, ha mégsem olyan, mint mondtad?"

Az, hogy kikéred a véleményemet, nem zavar, előfordult már, szívesen segítek. A számomat viszont miért adnám meg egy ismeretlennek? Reklamálni pedig az adott üzletnél kell, ne engem fárassz vele.

"Orvosi váró, miért tabu?"

Amikor rosszul vagyok és az minden vágyam, hogy bedőlhessek az ágyamba, az utolsó, amire vágyok, hogy idegen ismerkedjen velem.

Alapvető dolog, hogy olyannal ismerkedsz, aki valamilyen formában jelezte, hogy nyitott rá. Például szemeztek egymással, vagy rád mosolyog. Máshoz minek mennél oda, amikor ő nem jelezte, hogy egyáltalán észrevett téged?

Én mindig is jobb szerettem az érdeklődéseimhez köthető közösségekben és baráti társaságok által ismerkedni, mert akkor biztosan van már közös pontunk és egy közös vonal, amin elindulhatunk. Akár az egyetem is ilyen.

Érdekes, a barátomnak semmilyen szinten nem kellett bunkónak vagy tolakodónak lenni, hogy randira hívhasson.

22/L

2020. jún. 8. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Igazából nem magával az ismerkedéssel van a baj, hanem azzal, ha valaki egy egyértelmű elutasítás után sem képes venni a lapot és továbbállni, hanem "kihívásnak" veszi a dolgot és csakazértis nyomul és azzal, ha eleve olyanoknál próbálkozik, akikről ordít, hogy nem kíváncsiak rá.

"Miért baj az utca?"

Általában az emberek az utcán nem csak céltalanul sétálgatnak vagy állnak és várják a sült galambot, hanem céltudatosan mennek valahová. Ilyenkor érthető módon nincs kedvük/idejük egy idegennel csevegni. Másrészt a legtöbb embernek reflexből a gyorsabb séta és a lerázás jön, ha valaki elkezd a nyomukban loholni és nyomni a szöveget, a gyerekkorunktól kezdve jól megszokott zokni- és ágyneműárusokkal és egyéb kéregetőkkel való tapasztalatok miatt.

"Miért zavaró egy étteremben, amíg várod a pasid?"

Ha kiejtem a "PASIM" szót bárhol, bármilyen szövegkörnyezetben, amikor valaki ismerkedni szeretne velem, akkor azt azért teszem, mert szeretném, ha tudná, hogy kapcsolatban vagyok, amiből következik, hogy nem vagyok kíváncsi más férfiakra.

"Miért tolakodó egy temetésen, ha úgyis látom, hogy látványosan tojsz az egészre, és 5 percenként a mobilod nézed?"

Simán beszélgetést kezdeményezni nem tolakodó, eleve valamilyen (remélhetőleg nem rokoni) kapcsolatban vagyunk, ha mindketten ugyanannak a személynek a temetésén vagyunk, egy csomó emberrel ismerkedtem már meg ilyesmi szituációkban. Az a tolakodó, ha ő kioktat és megmagyarázza nekem, hogy sz#rok az egészre és inkább ismerkedjek vele, mert láthatóan úgysem érdekel a temetés. Téged viszont tényleg nem érdekel a halott, ha az emlékezés és gyászolás helyett nők becserkészésével foglalkozol, ami szerintem tiszteletlenség és jogosan bántódik meg rajta az, akinek fontos volt az illető.

"Mi a gond a busszal, mikor látom, hogy a könyv csak pajzs...vagy diszlexiás vagy, hiszen már 5 megálló óta nem lapoztál?"

Azért van előtte a könyv, hogy jelezze, hogy nem akar ismerkedni. Ha próbálkozol nála, akkor meglepő, de valószínűleg tudatni fogja veled, hogy nem szeretne ismerkedni. Legalább olyan nőknél próbálkozz, akik nem jelzik ennyire egyértelműen, hogy nem kíváncsiak senkire.

"Miért baj, ha megkérdem a véleményed a boltban az X termékről, majd elkérem a számod, hogy reklamálhassak, ha mégsem olyan, mint mondtad?"

Ki vagyok én, hogy számítson a véleményem bármelyik termékről? Miért nem a gyártónál reklamálsz, ha nem megfelelő? Pont nem érdekel, hogy idegenek mit gondolnak a termékekről, amiket én használok. Oké, ismerkedjen a boltban, aki akar, csak ne ilyen kínos szöveggel.

"Orvosi váró, miért tabu?"

Mert az egészségügyi problémák mindenki magánügye, a nyugdíjasokon kívül senki nem akarja őket hangosan megvitatni idegenekkel, más ürüggyel pedig nem nagyon tudsz kezdeményezni, kivéve az örök klasszikus "ki az utolsó?" kérdést. "Szia, te miért vagy itt?" "Kijött az aranyerem, meg akarom nézetni. És te?" "Anogenitalis herpeszre jöttem krémet feliratni".

2020. jún. 8. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, ha téged akkor sem érdekel, hogy a másik NEM akar veled ismerkedni, amikor azt számodra is egyértelmű és érthető módon jelzi, akkor ne csodálkozz, ha előbb-utóbb egy rendőrőrsön fogod találni magad, ahol zaklatással vádolt gyanúsítottként fognak kihallgatni.
2020. jún. 8. 19:11
 6/12 A kérdező kommentje:

5.-nek.

Hogyne. Ettől csak az incel csicskák fosnak.

2020. jún. 8. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Majd meglátod. Én szóltam.
2020. jún. 8. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Te vagy az a FÉRFI, aki verekszik és gyűlöli a melegeket (kivéve a leszbiket), bevándorlókat, cigányokat és mindenkit, akit gyűlölni lehet? :D
2020. jún. 8. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Mindenki ott, azzal, úgy ismerkedik, ahol, akivel, ahogyan akar. Attól nem leszel férfiasabb, hogy ezt nem tartod tiszteletben. Ezzel az arrogáns stílussal pedig még azt is elijeszted, akinek egyébként tetszenél.

OFF: Mióta divat temetésen ismerkedni? Ez már a harmadik kérdés egy nap alatt, ahol ezt olvasom.

2020. jún. 8. 19:33
 10/12 A kérdező kommentje:

9.-nek.

A gyász hihetetlenül megnyitja az embereket. Van temetkezési vállalkozó ismerősöm, mesélt...özvegyek, árva lányok, anyák,... kell egy váll, ahol kisírhatják a bánatukat. Komolyan!

2020. jún. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!