Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon várja el bármilyen nő hogy szórakoztassam?(Miért nem képesek felnőni és egyenrangú félként tekinteni mind a kettő emberre az ismerkedésben és megérteni hogy nem csak egy embernek kell tennie?
Figyelt kérdés
Vagy az ilyeneknél az van hogy nem is akar semmit?2021. jan. 17. 12:54
1/8 anonim válasza:
Egy jó párkapcsolatban a párok egymással szórakoznak, amiben mindkét fél részt vesz. Valamikor a férfi veti fel az ötletet, valamikor a nő.
Unalmas partnert senki nem szeretne, de nem is értem, hogy miért foglalkozol ilyen nőkkel.
26/N
2/8 anonim válasza:
Én semmit nem várok el, de ha a pasi akar ismerkedni, miért én erőlködjek?
3/8 anonim válasza:
Unatkozni tudok egyedül is, csak akkor marad időm másra. Szóval nem kell szórakoztatni, ellenben miért lenne nekem jó egy unalmas ember mellett? Miért lenne jobb, mint mondjuk egyedül, szabadon?
Nem várom, hogy csak engem szórakoztassanak úgy, hogy fordítva nem adok vissza semmit, de azért aki nem erőlteti meg magát, azzal nem fogok semmit kezdeni, mert nem ér annyit.
4/8 anonim válasza:
2 szóval nem vársz el semmit, de elvárod, hogy a pasi erőlködjön. :D
5/8 anonim válasza:
Mondom nem várok, de nem én akarok ismerkedni.
6/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz olyanokkal, akiken azt érzed, hogy nem partnerek az ismerkedésben. 4-5 mondat után simán leszűrhető, hogy érdemes több energiát tenni az egészbe, vagy sem. Így eleve ki tudod szűrni azokat, akik nem akarnak veled ismerkedni és azokat is, akik csak kicsit túráztatni akarnak (mert szerintük a nőért küzdeni kell).
7/8 anonim válasza:
Megint egy konrkétumok nélküli, nőket áltanosító kérdés, amiből süt a sértettség. Huu mit akart a gonosz nő? Megkérdezte milyen napod volt?
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem érdekled az illető hölgyeményt éppen ezért egyoldalú a dolog... Keress olyan nőt akinek te is tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!