Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ameddig nem értem el pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ameddig nem értem el pár célom ami egy normál embernél teljesen alap de nekem még nem jött össze, és nem nézek ki sokkal jobban szinte semmi esélyem a fiúk 80%ánál?

Figyelt kérdés

Én csak egy normális, én szintemen lévő fiút szerettem volna aki nem itél el amiért pár dolog még hiányzik de rajta vagyok.

Viszont amikor akarom egy ilyen fiú sem jön.

Még nincs itt az ideje? Vagy mi lehet a gond?

18L

2018. márc. 4. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés hogy mi ez a cél. Ha az hogy lefogyjál, mert nagy darab vagy, akkor igen, lehet összefüggés, hogy eddig miért nem jöttek össze a pasik. Ezt leszámítva mást viszont nehezen tudok elképzelni, hogy mi más lenne az oka.
2018. márc. 4. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne csacsiskodj! Még ott az élet előtted. Bőven van időd! :)

Szabad kérdezni, hogy mi lenne az a pár dolog ami "hiányzik"? :)

2018. márc. 4. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "egy ilyen fiú sem jön"?
2018. márc. 4. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért sietsz, és hova?

18 évesen volt az első randim. Én nem tartom gondnak, hogy 'későn' kezdtem. Sőt, örülök neki, hogy nem totál éretlen fejjel járkáltam el.

Ráérsz!

2018. márc. 4. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esélyed a férfiak 80%-ánál? Hány srácot utasítottál eddig vissza?
2018. márc. 4. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Heh, 18 éves kapcsolatfüggő kislány temeti magát. A nap vicce.
2018. márc. 4. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Kicsit konkretizálhatnád, hogy milyen célokról és hiányosságokról van szó. Egyébként meg nagyon fiatal vagy, semmiről se vagy lemaradva.
2018. márc. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!