Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van olyan sok embernek gondja az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy mondjuk 30-40 éve az embereknek küszködniük kellett volna a párkereséssel. Hamarabb házasodtak, neveltek gyereket, nem úgy, mint ma, hogy harminc év közelében sem talál sok ember megfelelő társat magának.

Komolyan kérdezem, szerintetek mi okoz zavart a párkapcsolatokban/ismerkedésben, nem tartom elegendő válasznak azt, hogy a fiúk vagy a lányok bénák.

2021. júl. 23. 21:07
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
88%
Megoldás: Ne nézz romantikus filmeket!
2021. aug. 5. 21:43
 52/56 A kérdező kommentje:
Én nem is nézek, de attól még befolyásolják a közgondolkodást
2021. aug. 6. 21:06
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Max a szellemileg visszamaradottakét. Egy értelmes felnőtt ember képes különbséget tenni a valóság, és a filmek között.
2021. aug. 6. 21:12
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

52

Lehet benne valami, nézzük csak most az agymenőket. A valóságban mennyi esély van rá hogy egy Leonard típusú srác összejöjjön egy olyan csajjal mint Penny? Mert a sorozatban is gyakorlatilag nincs közös pontjuk, közös érdeklődési körük ami összetartaná őket.

Ha én írtam volna, olyan nővel hoztam volna össze mint Leslie Winkle (bár az ő karaktere akkor kicsit másképp lett volna megírva és nem használná szexre a pasikat).

2021. aug. 6. 21:15
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az adja a poénok forrását, hogy egyáltalán semmi közös nincs bennük, és ebből alakulnak ki félreértések, beszólások. A valóságban általában nem jönnek össze olyan emberek, akiknek nincsenek beszédtémáik sem.
2021. aug. 6. 21:23
 56/56 anonim ***** válasza:
88%

"Nem hiszem, hogy mondjuk 30-40 éve az embereknek küszködniük kellett volna a párkereséssel."

Ja, 20 évesen összeházasodtál az első ellenkező neművel, akivel jártál, aztán 40 évesen elváltatok. Szerintem ezt nem kell visszasírni.

2021. okt. 11. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!