Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szakítanak ha a férfi gyűlöli a nő kutyáját, cicáját?
Vagy ha randizás időszakában kiderül akár ki is ábrándulnak az "álompasi"-ból?
Tudjátok vannak férfiak (nők is) akiknek megmagyarázhatatlan gyűlöletük van kisállatok, kutyák, cicák iránt.
"Majd én eldontom, hogy mivel fejezem ki magam"
Akkor találj ki egy saját nyelvet, mert a magyarnak megvannak a szabályai.
"Szóval igen, kivétel nélkül utálom őket." Ez a végtelenül ostoba ember ismérve. Összefüggést látok eközözz, és az írásod között.
Miért lettem lepontozva azért,mert én nem dobnám ki a párom csak mert utálja a kutyákat?
Neki is ki kellene dobnia amiért én utálom a pókokat?
Nevetségesek vagytok..
Én alapvetően szeretem az állatokat (nekem is van), de vannak határok. A kutya/macska régen haszonállat volt a portán, nem szobadísz vagy napszemcsi helyetti kellék amivel lehet villogni mások előtt az utcán, hogy "né' milyen jófej ember vagyok"!
Alapvetően a tulajdonosok legalább 70%-ának nem való állat. (semmi értelme napi 12 órákra egyedül hagyni egy lakásban, akkor inkább ne legyen. Például)
elég hogyha semleges, nem kell simogatnia se a macskámat csak ne is bantsa ne lokje le meg ne tiltsa ki. Nalunk ugy van hogy a macska feljon az agyra de hozzam jon az en oldalamra mert en simogatom O max megvakargatja a fulet de nem erdekli szerintem ez igy tok oke.
Amugy meg adjon egy eselyt az allatnak hatha megkedveli. En a macskakat szerettem a kutyak kozul meg a kocos fajtakat max de ahova koltoztem ott volt egy pitbulszeru kutya es sose volt szimpi az ilyen harcikutya de ez a kutya nagyon aranyos olyan mint egy bébifóka amilyen fejeket vág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!