Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szakítanak ha a férfi gyűlöli a nő kutyáját, cicáját?
Vagy ha randizás időszakában kiderül akár ki is ábrándulnak az "álompasi"-ból?
Tudjátok vannak férfiak (nők is) akiknek megmagyarázhatatlan gyűlöletük van kisállatok, kutyák, cicák iránt.
Nem kell szeretnie, de ha kategorikusan gyűlöli, akkor igen, az kizáró ok.
Én sem szeretem a macskákat, de ez nem jelenti azt, hogy gyűlölöm vagy bántanám. És ha mondjuk a páromnak lenne, akkor tolerálnám.
Utálom a kutyákat, nyáladzanak, ugatnak, büdösek, kiszámíthatatlanok, követelőznek. Sajnos csak ilyen csajok vannak többségben, akik ilyen kutya imádók.. de mivel utálom a kutyákat, ezeket a csajokat alapból lehúzom a listáról. Nekik is jobb meg így, meg nekem is.
Szóval a kérdésre válaszolva. Össze sem jönnék vele.
Sokat elmond az emberről, ha ártatlan, senkinek nem ártó állatokat gyűlöl... Eddig akárhány ilyen emberrel találkoztam, mindegyiknek undorító, utálatos személyisége volt, tehát még 1 randin sem jutnánk túl, nem hogy több randi...
Szerencsére az egészséges lelkű emberek nagy része szereti az állatokat, úgyhogy nem maradunk le semmiről.
Kutyákat írtam, nem állatokat. Más állatokat szeretek.
Én is jobban jártam, mert legalább macskással jöttem össze.. Persze macskákat lehet utálni nyíltan, kutyákat nem.. Érdekes :))
"Én is jobban jártam, mert legalább macskással jöttem össze"
Legyetek boldogok, nem igazán érdekel:D
Nem neki kell szeretnie az én állatomat.
A párom kifejezetten utálja a kutyákat,és fél is a nagytestűektől.Én meg az ő tarantulláját utálom mégis az éjjeli szekrényen van kb 4 karnyújtásnyira tőlem az ő oldalán.
Ettől függetlenül együtt vagyunk,mindenkinek van valamije amivel a szabadidejében foglalkozik.
Nekem nem kell szeretnem az ő állatát nekem pedig az övét.Ha közös egy állat akkor persze,ez egy alap dolog,de ÉN vállaltam egyedül kutyát jóval ő előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!