Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás a férfiak felé a 5-800 ezer nettó, ha sokan a budapesti 250 et se keresik meg?
Figyelt kérdés
Nem magas elvárás ez? Van legalább 1 millió magyar férfi (lehet sokkal több ) aki nem keres 250 ezret se. Akkor ők nekik nem lesz csinos barátnőjük? Családjuk soha? Mert ugye mindenhol azt hallani hogy ha nincs 600 ezred minimum akkor felejtsd el a nőket.2021. júl. 22. 14:18
41/52 anonim válasza:
#40 Az tuti ha valaki pont azon a színvonalon él mint amennyit kap akkor soha nincs egy büdös vasa sem. Egyszer megkérdezte tőlem/tüllünk a managerünk hogy mi hogyan csináljuk hogy kijövünk milla alatt? Ez még 2006-2007 ben volt. Már akkor 1,5m volt a felső vezetők átlaga. Hát ő is ott keresett valahol. Ház hitel, 2 autó hitel, ilyen hitel olyan hitel, meg a feleség elvárásai, aztán aprót számolva döntötte el hogy aznap eszik -e ebédet vagy nem. Céges autója is volt ofkorsz. Nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni...
42/52 anonim válasza:
40
Mérnokkent 200 ezret keresel??? Nem a 2 M.ről van szó....de 200 ezret nem lehet beosztani ha csalad is van. Minimum 500!!! Minimum. Ez alatt elkepzelhetetlen
43/52 anonim válasza:
#42 Nem, annál kicsivel többet, persze ez nettó. De még így is félretettem 3 évem alatt annyit, hogy ha akarnék, simán tudnék venni kocsit például. Most nyáron fogok venni egy motort, mert úgy tartja kedvem. Persze spórolok, és be is fektetem.
44/52 anonim válasza:
#41 A 400 egy nagy vízválasztó. De sok kezdő mérnök, logisztikust akarnak alkalmazni 200 nettó alatt. Még olyan is akad Budapesten hogy nagy multi és feketén szeretné alkalmazni az embereit... Vidéken meg aztán néhol nevetséges fizukat akarnak adni. Az egyetlen különbség a lakhatási költségek, minden más ua... Kaja, ruha.. stb. Nagyon el vannak szállva a költségek. Nem a Covid miatt. Már 4-5 éve észrevettem hogy nagyon elkezdtek felkúszni az árak, és 2019 ben meg még jobban megugrottak.
45/52 anonim válasza:
43
Konyvekokent volt a kezdoberem 3 eve 320 netto. Most megkeresem az 500at, + juttatasok. Szerintem nem jo helyen dolgozol, mert az én fizum itt a legalja fizu...mernokok (nem kezdok) ennek majdnem a dupplajat keresik
46/52 anonim válasza:
Mekkorát recsizhet a nyilvánvalóan csak provokálni akaró, élhetetlen szar kérdező, hogy mindenki a kérdése miatt veszekszik. :)
47/52 anonim válasza:
#45 Messze nem általános ez ahol dolgozol. Több éve dolgozó könyvelők erősen 300 alatt kapnak átlagban BP -n. Multinál lehet jobban keresni , de ott is erősen ritka a nettó 500, csak ott a munka is jóval sz@rabb és több nagy általánosságban. Mérnök és mérnök között jelentős eltérések vannak. Autóipari cégeknél valóban jól megfizetik őket, máshol már közel sem biztos, de a milla közeli nettó ott is nagyon ritka. 400 nettóval a lakosság 4% -ba katapultál az ember a jövedelmével. Nagyjából 500e ember. Az elég szűkös... Pár kiemelt jól menő helyet leszámítva közel sem ilyenek a fizetések sajnos... Állami helyen évek alatt se biztos hogy kap az ember 200 nettót könyvelőként. Van ahol konkrétan minimál béren vannak. Nem mások dolgoznak rossz helyen hanem te jó helyen :)
48/52 anonim válasza:
Vidéken meg aztán néhol nevetséges fizukat akarnak adni. Az egyetlen különbség a lakhatási költségek, minden más ua... Kaja, ruha.. stb. "
albik már itt is többnyire 80 ezertől kezdődnek, azt még mindig 120-160 az átlag vidéken..
49/52 anonim válasza:
47
Valoban autoipari beszallitonal dolgozom....de teged mi tart vissza, hogy oda menj?
Nem gondolom, hogy szarabb lenne a munka.
50/52 anonim válasza:
#49 dolgoztam autóiparban. Nem szívesen mennék vissza... Nem róllam volt szó. Általánosságokról. Lényegtelen hol dolgozom, és mennyiért. Elégedett vagyok a sajátommal. Felvázoltam a véleményemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!