Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás a férfiak felé a 5-800 ezer nettó, ha sokan a budapesti 250 et se keresik meg?
18.
Nem várok mas pézére, de ha én Nőként megkeresem a netto 450et, nehogymár egy pasinak ne menjen
22. Kérdés az mi a szakmád.. milyen szerencséd volt, milyen családból jöttél?
A jó munka szerzés néha mesterfokot végzett diplomásoknak is nehéz..
Egy pici babának több esze van mint nektek az biztos.
Az gazdasági gépezet propagálja azt hogy dolgozd magad halálra különben nem lesz belőled semmi. Aztán mikor hívtad meg valamelyiket a legolcsóbb büfébe utoljára? Jó volt? Kaptál mosolyt? Néztél tükörbe? Hülye vagy?
23
Milyen szerencse??? Édesapám úszómester volt, édesanyám pedig könyvelő irodában dolgozott. (Amikor még gyerek (18) voltam, végzettség nélkül, "segitette" konyvelok munkajat!
Szerencse??? Jó tanulmányi eredmény miatt, ösztöndijakkal tanulhattam főiskolán. BGF - PÜSZ. Ja, és 1 éven át, 70 km.ről jártam fel, 2 átszállásal minden reggel, hogy ne kelljen albérletet fizetni, később sikerült koleszt is kapnom. Ez nem szerencse kérdése volt....
Jelenleg könyvelő vagyok egy multinál. 2 nyelvet tanultam meg perfect, 2őt pedig közepfokra. Önerőből, főiskolán. Ez a része már INGYEN volt. Lehet fejlődni, csak tenni kell érte, csak könnyebb vinnyogni, hogy "a körülmenyek áldozata kettem" mint tenni azert, hogy jobb legyen....Majd megy a sírás gyakorin, hogy jajjj, ezek a mocsok nők, ugyanilyen pasit valasztanak maguk mellé, nem egy csődtömeg csóró luzert😪
27
Nyilván! Tudod....aki dolgozik, az mar nem melyszegeny. Jelenleg csak az nem talal munkát, aki nem akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!