Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás a férfiak felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a férfiak felé a 5-800 ezer nettó, ha sokan a budapesti 250 et se keresik meg?

Figyelt kérdés
Nem magas elvárás ez? Van legalább 1 millió magyar férfi (lehet sokkal több ) aki nem keres 250 ezret se. Akkor ők nekik nem lesz csinos barátnőjük? Családjuk soha? Mert ugye mindenhol azt hallani hogy ha nincs 600 ezred minimum akkor felejtsd el a nőket.
2021. júl. 22. 14:18
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
20 miért is?
2021. júl. 22. 21:01
 22/52 anonim ***** válasza:
27%

18.

Nem várok mas pézére, de ha én Nőként megkeresem a netto 450et, nehogymár egy pasinak ne menjen

2021. júl. 22. 21:05
 23/52 anonim ***** válasza:
94%

22. Kérdés az mi a szakmád.. milyen szerencséd volt, milyen családból jöttél?

A jó munka szerzés néha mesterfokot végzett diplomásoknak is nehéz..

2021. júl. 22. 23:51
 24/52 anonim ***** válasza:
91%

Egy pici babának több esze van mint nektek az biztos.

Az gazdasági gépezet propagálja azt hogy dolgozd magad halálra különben nem lesz belőled semmi. Aztán mikor hívtad meg valamelyiket a legolcsóbb büfébe utoljára? Jó volt? Kaptál mosolyt? Néztél tükörbe? Hülye vagy?

2021. júl. 23. 00:26
 25/52 anonim ***** válasza:
95%
22 Szerintem téged se az eszedért fizetnek így túl.
2021. júl. 23. 07:32
 26/52 anonim ***** válasza:
63%

23

Milyen szerencse??? Édesapám úszómester volt, édesanyám pedig könyvelő irodában dolgozott. (Amikor még gyerek (18) voltam, végzettség nélkül, "segitette" konyvelok munkajat!

Szerencse??? Jó tanulmányi eredmény miatt, ösztöndijakkal tanulhattam főiskolán. BGF - PÜSZ. Ja, és 1 éven át, 70 km.ről jártam fel, 2 átszállásal minden reggel, hogy ne kelljen albérletet fizetni, később sikerült koleszt is kapnom. Ez nem szerencse kérdése volt....

Jelenleg könyvelő vagyok egy multinál. 2 nyelvet tanultam meg perfect, 2őt pedig közepfokra. Önerőből, főiskolán. Ez a része már INGYEN volt. Lehet fejlődni, csak tenni kell érte, csak könnyebb vinnyogni, hogy "a körülmenyek áldozata kettem" mint tenni azert, hogy jobb legyen....Majd megy a sírás gyakorin, hogy jajjj, ezek a mocsok nők, ugyanilyen pasit valasztanak maguk mellé, nem egy csődtömeg csóró luzert😪

2021. júl. 23. 07:38
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
26. Azért a mély szegénységtől se is távól áltál...
2021. júl. 23. 08:38
 28/52 anonim ***** válasza:
85%

27

Nyilván! Tudod....aki dolgozik, az mar nem melyszegeny. Jelenleg csak az nem talal munkát, aki nem akar

2021. júl. 23. 09:27
 29/52 anonim ***** válasza:
79%
Itt egyesek irigykednek, amikor valaki sok penzt keres. Ketlem, hogy mindenki csak a szerencseje miatt keresne sok penzt. A legtobbszor rengeteg tanulas es rengeteg munka, lemondas van mogotte. Olyat kell tanulni, amibol hiany van, vagy csak kevesen tudjak. Aki ezt bevallalja, annak lesz jol fizeto allasa. Aki megy a tomeg utan, tucatszakmat tanul es a langyos vizben egereszik, annak meg nem.
2021. júl. 23. 12:26
 30/52 anonim ***** válasza:
20%
90°-ban az ismeretség számít, és 10% az, hogy mit tanultál.
2021. júl. 23. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!