Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örök lúzer szüleim miatt nem lehet csajom. Hogy álljak bosszút ezért? 31/F
Kezdték ott hogy kipottyantottak egy semmi közepén levő kis 500 fős faluba, ráadásul a nagy semmire. Mindketten ilyen betanított segédmunkákból tengődtek, a nagycsaládos segélyek nélkül végünk lett volna. Nos, szarból nem lehet várat építeni, értsd: én is gyári melós lettem, pénzt akkor láttam először amikor fizetésem lett.
Súlyosbítja ezt a szar jellemük, amit szintén örököltem: aszociális, maguknak való, depis, lusta, tesze-tosza szar alakok célok nélkül. Ilyen hátrányokat leküzdeni, ilyen anyagi körülmények közt, ilyen jellemmel, annyira reális mint a lottóötös. Javaslatok? Pereljem be őket? Bezzeg mások már tizenévesen megkapnak mindent a rendezett hátterüknek köszönhetően.
mindig azok mondják , hogy kitartással meg szorgalommal meglehet csinálni, akik életükben nem tudták mi az a nélkülözés vagy ocska ruhákban járni iskolába, vagy megkülönböztetve érezni magát a származása miatt, vagy szűlők nélkül felnőni ...
Bár az emberek mindig is a kirekesztéshez értettek többnyire.
"Az meg, hogy a seregbe is be lehet lépni"
"A sereg miért nem volt jó?"
Ezeket sok helyen olvasom, es mindig megakadok rajta. Gondolom vmi 20 eves csirak irjak ezeket, akiket nem soroztak be. Az, hogy milyen szivatasok, csicskaztatasok mennek ott, kulon topikot erdemel, egyszer ha majd ram jon a szofosas, irok par sztorit, hogy mik mennek ott.
"gyűjtöttem, majd elkezdtem forgatni a pénzt, mindenféle dolgokat adtam-vettem"
Ez nem rossz otlet, regebben mukodott, csak most a NAV kopogtat. Kell valami donor hajlektalan, akinek a neve alatt megy a dolog.
Amugy en sosem lattam 4 millio forintot egyben, tehat jobb vagy nalam :)
37F incel
"ami hazánkban amúgy se volt soha, csak protekciós verebeknek"
Nyelvet kell tanulni, oszt "exit, stage left".
37F incel
Egy pici agyat növesszél már és gondolkozz el a következő mondaton.
Ki mondta neked azt, hogy a párkapcsolat az MINDENKINEK JÁR!
De legfőképpen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!