Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örök lúzer szüleim miatt nem lehet csajom. Hogy álljak bosszút ezért? 31/F
Kezdték ott hogy kipottyantottak egy semmi közepén levő kis 500 fős faluba, ráadásul a nagy semmire. Mindketten ilyen betanított segédmunkákból tengődtek, a nagycsaládos segélyek nélkül végünk lett volna. Nos, szarból nem lehet várat építeni, értsd: én is gyári melós lettem, pénzt akkor láttam először amikor fizetésem lett.
Súlyosbítja ezt a szar jellemük, amit szintén örököltem: aszociális, maguknak való, depis, lusta, tesze-tosza szar alakok célok nélkül. Ilyen hátrányokat leküzdeni, ilyen anyagi körülmények közt, ilyen jellemmel, annyira reális mint a lottóötös. Javaslatok? Pereljem be őket? Bezzeg mások már tizenévesen megkapnak mindent a rendezett hátterüknek köszönhetően.
Igen, már akkor is reménytelen volt a helyzet. Fél éve már dolgozom, ami persze felér egy koncentrációs tábor élményével. 4 műszak, napi 2 órás ingázás, egybites gyártósori munka. Nem csodálom hogy semmi esélyem a lányoknál.
Menj ki külföldre, például németországba.
Kezdj mindent nulláról, full restart.
Forgasd a pénzed. Azzal jobban keresel, mint munkával...
Én nőként hoztam össze egyedűl mindent.. gyűjtöttem, majd elkezdtem forgatni a pénzt, mindenféle dolgokat adtam-vettem.. a szülők nem akartak segíteni, oldjam meg ha kell vmi.. és megoldottam! Néha én is haragudtam rájuk, hogy nem segítettek se lelkileg, se anyagilag.. mára már nagyon ritkán találkozunk.. a bátyámat mai napig tutujgatják, pedig sikeres és gazdag vállalkozó..
Sokat gondolkoztam rajt, és eddig nem igazán tudtak meggyőzni. A kereskedés is egy külön szakma, amit éveken át kell tanulni,és még így is veszteséges 78 százalékuk. Nagy eséllyel csak elherdálnám ezt a kis megtakarításom is.
Lefőtt neked a caffé te vidéki incel suttyó.
Egyetértek
Kapd fel a baltát és végezd ki azokat akiket vádolsz a saját bénaságod miatt!
Nem saját, hanem a szüleim benázása miatt. De ezt te is tudod, csak még magadnak se mered bevallani hogy a szüleid nélkül te se lennél sehol, kis fővárosi szarkupac.
Azt hogy mit kaptál, arról nem tehetsz.
Az hogy amid van azzal mit kezdesz, arról csak te tehetsz.
Nem sportolhatok helyetted.
Nem olvashatok helyetted.
Nem dolgozhatok helyetted.
Nem tanulhatok helyetted.
Nem próbálhatok javítani az életeden helyetted, ezt csak te teheted.
31 évesen még rengeted dologba kezdhetsz hogy jobb életed legyen, legalább próbáld meg, különben te sem vagy jobb azoknál akiket lenézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!