Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az örök lúzer szüleim miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örök lúzer szüleim miatt nem lehet csajom. Hogy álljak bosszút ezért? 31/F

Figyelt kérdés

Kezdték ott hogy kipottyantottak egy semmi közepén levő kis 500 fős faluba, ráadásul a nagy semmire. Mindketten ilyen betanított segédmunkákból tengődtek, a nagycsaládos segélyek nélkül végünk lett volna. Nos, szarból nem lehet várat építeni, értsd: én is gyári melós lettem, pénzt akkor láttam először amikor fizetésem lett.

Súlyosbítja ezt a szar jellemük, amit szintén örököltem: aszociális, maguknak való, depis, lusta, tesze-tosza szar alakok célok nélkül. Ilyen hátrányokat leküzdeni, ilyen anyagi körülmények közt, ilyen jellemmel, annyira reális mint a lottóötös. Javaslatok? Pereljem be őket? Bezzeg mások már tizenévesen megkapnak mindent a rendezett hátterüknek köszönhetően.

2021. júl. 21. 17:13
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%
Legalább tíz éve felnőtt vagy.
2021. júl. 21. 17:14
 2/39 anonim ***** válasza:
91%
Na most már az incelek szülei lesznek a hibásak? Mondjuk ez nem akkora baromság, mint a nők világméretű összeesküvése a férfiak felső 10%-ával.
2021. júl. 21. 17:16
 3/39 anonim ***** válasza:
88%
Hát igen, tipikus lúzer hozzáállás mindig más a hibás a helyett hogy a saját jellemhibáidon próbálnál javítani.
2021. júl. 21. 17:21
 4/39 anonim ***** válasza:
87%

Aha...és hol az a falu, a Déli-sarkon?

Mert másképp nem tudom elhinni, hogy a szomszéd város szakmunkásképzőjéig nem jutottál volna el, hogy legyen egy szakmád. Munkanélküli hivatal sincs ugye, egy tanfolyamhoz?

Az meg, hogy a seregbe is be lehet lépni, vidékieknek is, az ugye csak sci-fi felétek?

2021. júl. 21. 17:22
 5/39 anonim ***** válasza:
84%

"miért bántotok minket inceleket????"

"miért nem jöttök velünk össze kedves-rendes pasikkal?"

2021. júl. 21. 17:22
 6/39 anonim ***** válasza:
86%

Az én apám egy sima sofőr volt a néhai Matáv-nál. Finoman szólva nem volt túlművel a 10 osztályával.

(Bár már 10 éve meghalt.) Én mégis letudtam diplomázni állami szakon úgy hogy egy forintot nem adott.

A jelenlegi barátnőmmel pedig osztálytársak voltunk.

Biztos valami mutáns lehetek.

2021. júl. 21. 17:26
 7/39 A kérdező kommentje:
A jellemen, személyiségjegyeken nem igen lehet változtatni. Aki incel géneket, gondolkodást örökölt annak már annyi. Ráadásul anyagilag se futná. Pedig milyen jó lenne formás kis 20 évesekkel kufircolni. De ez a két mihaszna féreg még ezt is elvette tőlem. Még külföldön sem voltak, meg mindenhova biciklivel járnak. Looserek. Apám a tv-t bámulja 30 éve, míg mások házat, luxuskocsikat kapnak az apjuktól, ezáltal dögös csajokat is.
2021. júl. 21. 17:29
 8/39 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan azt hiszed, hogy akik vitték, viszik valamire az életben, azoknak kizárólag jómódú, tehetős szülei voltak? Sokan indultak a nulláról, csak nekik volt annyi eszük, hogy tanultak és kihasználtak minden lehetőséget a sikerre és nem hátráltak meg, ha akadályokba ütköztek. Nem ilyen hülyeségeken járt az eszük, hogy hogyan álljanak bosszút a szüleiken...31 évesen.
2021. júl. 21. 17:33
 9/39 anonim ***** válasza:
82%
Troll vagy...de ha mégsem...a soraidból kitűnik,hogy nem vagy hülye, tehát simán tudtál volna tanulni, legalább egy szakma megszerzése erejéig.Bár azt nem írtad,hogy ez mennyire sikerült. Ha dolgozol tudsz annyit félretenni,hogy egy albérletbe költözz, onnan pedig kezdheted az önálló életedet akár úgy is,hogy a családod magad mögött hagyod. Szerinted hány ember tette ezt meg?Vagy úgy gondolod,hogy mindenki, aki valamennyire boldogul az életben, csakis normál családból származhat?
2021. júl. 21. 17:33
 10/39 A kérdező kommentje:

Téged normálisan fel tudtak nevelni, motiváltak stb. Nem életképtelen szorongó géneket kaptál.

2021. júl. 21. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!