Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örök lúzer szüleim miatt nem lehet csajom. Hogy álljak bosszút ezért? 31/F
Kezdték ott hogy kipottyantottak egy semmi közepén levő kis 500 fős faluba, ráadásul a nagy semmire. Mindketten ilyen betanított segédmunkákból tengődtek, a nagycsaládos segélyek nélkül végünk lett volna. Nos, szarból nem lehet várat építeni, értsd: én is gyári melós lettem, pénzt akkor láttam először amikor fizetésem lett.
Súlyosbítja ezt a szar jellemük, amit szintén örököltem: aszociális, maguknak való, depis, lusta, tesze-tosza szar alakok célok nélkül. Ilyen hátrányokat leküzdeni, ilyen anyagi körülmények közt, ilyen jellemmel, annyira reális mint a lottóötös. Javaslatok? Pereljem be őket? Bezzeg mások már tizenévesen megkapnak mindent a rendezett hátterüknek köszönhetően.
Aha...és hol az a falu, a Déli-sarkon?
Mert másképp nem tudom elhinni, hogy a szomszéd város szakmunkásképzőjéig nem jutottál volna el, hogy legyen egy szakmád. Munkanélküli hivatal sincs ugye, egy tanfolyamhoz?
Az meg, hogy a seregbe is be lehet lépni, vidékieknek is, az ugye csak sci-fi felétek?
"miért bántotok minket inceleket????"
"miért nem jöttök velünk össze kedves-rendes pasikkal?"
Az én apám egy sima sofőr volt a néhai Matáv-nál. Finoman szólva nem volt túlművel a 10 osztályával.
(Bár már 10 éve meghalt.) Én mégis letudtam diplomázni állami szakon úgy hogy egy forintot nem adott.
A jelenlegi barátnőmmel pedig osztálytársak voltunk.
Biztos valami mutáns lehetek.
Téged normálisan fel tudtak nevelni, motiváltak stb. Nem életképtelen szorongó géneket kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!