Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örök lúzer szüleim miatt nem lehet csajom. Hogy álljak bosszút ezért? 31/F
Kezdték ott hogy kipottyantottak egy semmi közepén levő kis 500 fős faluba, ráadásul a nagy semmire. Mindketten ilyen betanított segédmunkákból tengődtek, a nagycsaládos segélyek nélkül végünk lett volna. Nos, szarból nem lehet várat építeni, értsd: én is gyári melós lettem, pénzt akkor láttam először amikor fizetésem lett.
Súlyosbítja ezt a szar jellemük, amit szintén örököltem: aszociális, maguknak való, depis, lusta, tesze-tosza szar alakok célok nélkül. Ilyen hátrányokat leküzdeni, ilyen anyagi körülmények közt, ilyen jellemmel, annyira reális mint a lottóötös. Javaslatok? Pereljem be őket? Bezzeg mások már tizenévesen megkapnak mindent a rendezett hátterüknek köszönhetően.
"...incel géneket, gondolkodást örökölt..."
INCEL GÉNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan olyat röhögtem, hogy meg kellett nézzem, nem fostam-e be.
Incel gének asszongya'...kész...ma ez a nap poénja.
"A jellemen, személyiségjegyeken nem igen lehet változtatni"
Ez tipikusan azoknak a meggyőződése akiknek a legnagyobb szükségük lenne változni.
"luxuskocsikat kapnak az apjuktól,"
Igazad van az átlag 10-15 éves Skoda, Suzuki meg Opel kocsik tényleg a luxus kategória. Egyébként én pl mindent magamnak vettem.
Amúgy az hogy itt sírtok te meg a haverjaid 0-24 az mi a rákot old meg ?
"Incel gének asszongya'...kész...ma ez a nap poénja."
Ezen én is. :D Az összes felmenője incel volt ezek szerint, de valahogy mégis sikerült szaporodniuk.
Párom egy 120fős zalai zsákfaluból jött.
Anyósjelölt gondozás alatt van (szellemi fogyatékos) apósjelölt két éve sikeresen halálra itta magát.
Ő ebből kivakarta magát.
Te meg mindig másra mutogatsz.
Nem anyádék miatt nincs semmid, hanem azért mert egy minimális felelősséget se vállalsz magadért.
Van szakmád és érettségid de nem használod?Akkor használd, hátha előrébb jutsz z életben. Itt nem az anyagiakra gondolok hanem a világszemléletedre.
Nálad éles különbség lehet a lehetőségeid és a vágyaid között. Sokkal többre vágynál mint amit lehetőséged van elérni ezért örök elégedetlen leszel az élet minden területén.
4 millió megtakarításod van? Akarsz nevetni egy jót?:) Nekem most olyan 580 ezer körül lehet a számlámon. Igaz van lakás, persze hitelre.
4 millióból már azért csak lehetne kezdeni valamit. Az a baj, hogy te "megvenni" akarod a nőket. Kicsit hanyagold a nőket, először magadat rakd rendbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!