Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az örök lúzer szüleim miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örök lúzer szüleim miatt nem lehet csajom. Hogy álljak bosszút ezért? 31/F

Figyelt kérdés

Kezdték ott hogy kipottyantottak egy semmi közepén levő kis 500 fős faluba, ráadásul a nagy semmire. Mindketten ilyen betanított segédmunkákból tengődtek, a nagycsaládos segélyek nélkül végünk lett volna. Nos, szarból nem lehet várat építeni, értsd: én is gyári melós lettem, pénzt akkor láttam először amikor fizetésem lett.

Súlyosbítja ezt a szar jellemük, amit szintén örököltem: aszociális, maguknak való, depis, lusta, tesze-tosza szar alakok célok nélkül. Ilyen hátrányokat leküzdeni, ilyen anyagi körülmények közt, ilyen jellemmel, annyira reális mint a lottóötös. Javaslatok? Pereljem be őket? Bezzeg mások már tizenévesen megkapnak mindent a rendezett hátterüknek köszönhetően.

2021. júl. 21. 17:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%

"...incel géneket, gondolkodást örökölt..."

INCEL GÉNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komolyan olyat röhögtem, hogy meg kellett nézzem, nem fostam-e be.

Incel gének asszongya'...kész...ma ez a nap poénja.

2021. júl. 21. 17:36
 12/39 anonim ***** válasza:
94%

"A jellemen, személyiségjegyeken nem igen lehet változtatni"

Ez tipikusan azoknak a meggyőződése akiknek a legnagyobb szükségük lenne változni.

2021. júl. 21. 17:36
 13/39 anonim ***** válasza:
93%

"luxuskocsikat kapnak az apjuktól,"

Igazad van az átlag 10-15 éves Skoda, Suzuki meg Opel kocsik tényleg a luxus kategória. Egyébként én pl mindent magamnak vettem.

Amúgy az hogy itt sírtok te meg a haverjaid 0-24 az mi a rákot old meg ?

2021. júl. 21. 17:37
 14/39 anonim ***** válasza:
88%
Ház, luxus kocsi aputól... b..szad meg, ne aputól várd el, hanem teremtsd meg magadnak. Le se sz.rnának a nők, ha megtudnák, hogy 31 évesen apa vett neked autót, ha már a luxus csajokról tettél említést. Ezzel el is van intézve a részedről, hogy nem lehet változtatni a személyiségeden, dehogynem, csak akarni kellene.
2021. júl. 21. 17:38
 15/39 A kérdező kommentje:
Van szakmám meg érettségim, csak nem használom őket. Megtakarításom 4 millió. De ez mire elég? Egy jó csaj ennyit kiröhög. 31 évesen ekkora vagyon?😅
2021. júl. 21. 17:38
 16/39 anonim ***** válasza:
92%

"Incel gének asszongya'...kész...ma ez a nap poénja."

Ezen én is. :D Az összes felmenője incel volt ezek szerint, de valahogy mégis sikerült szaporodniuk.

2021. júl. 21. 17:39
 17/39 anonim ***** válasza:
72%

Párom egy 120fős zalai zsákfaluból jött.

Anyósjelölt gondozás alatt van (szellemi fogyatékos) apósjelölt két éve sikeresen halálra itta magát.

Ő ebből kivakarta magát.

Te meg mindig másra mutogatsz.

Nem anyádék miatt nincs semmid, hanem azért mert egy minimális felelősséget se vállalsz magadért.

2021. júl. 21. 17:39
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Van szakmád és érettségid de nem használod?Akkor használd, hátha előrébb jutsz z életben. Itt nem az anyagiakra gondolok hanem a világszemléletedre.

Nálad éles különbség lehet a lehetőségeid és a vágyaid között. Sokkal többre vágynál mint amit lehetőséged van elérni ezért örök elégedetlen leszel az élet minden területén.

2021. júl. 21. 17:41
 19/39 anonim ***** válasza:
84%

4 millió megtakarításod van? Akarsz nevetni egy jót?:) Nekem most olyan 580 ezer körül lehet a számlámon. Igaz van lakás, persze hitelre.

4 millióból már azért csak lehetne kezdeni valamit. Az a baj, hogy te "megvenni" akarod a nőket. Kicsit hanyagold a nőket, először magadat rakd rendbe!

2021. júl. 21. 17:44
 20/39 anonim ***** válasza:
2021. júl. 21. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!