Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azok a nők, akikkel bunkón viselkedtem, sokkal jobban tepernek utánam, mint azok akikkel végig kedves és jófej voltam?
Próbálok rájönni, de nem igazán sikerült eddig... Lehet sok lánynak valahol tudat alatt az imponál, ha szharba se veszik őket? :)
Más is tapasztalta már ezt? 34/F
Ez egy hetes történet. Megbeszéltünk egy talit a csajjal (már nem első alkalommal vertem át), amire nem mentem el és még csak nem is írtam neki semmit, azó nélkül lekoptam. Erre ő írt rám tegnap, hogy akarok-e még talizni és számíthat-e még rám meg ilyenek, mert ő továbbra is szeretné.. WTF
Amúgy több ilyen csaj van az exeim között is, akiket elég bunkó módon pattintottam le, de érdekes módon hozzájuk lehet legjobban visszajárni.. Ez em furcsa egy kicsit?
Nalam meg ez ugy van h aki nem tetszik az tapad, aki tetszik az meg kikerül.
Szten ugyanez lehet nalad is
Rosszul vannak bekötve, de ezt ki ne merd jelenteni, különben leinceleznek
Nekem is ez a tapasztalatom, akivel kissé bunkó voltam, keveset törődtem az rendesen berángatott az ágyába
Akivel kedves voltam és törődtem vele, az kihasználta ezt aztán eldobott mint egy használt zsebkendőt. Már ha eljutottam odáig egyáltalán, mert inkább maradt a friendzone
Úgyis tagadni fogják ezt, hagyjad. Nekik állítólag utóbbi (törődő) kell, mégis kasztrálják az utóbbit, az előzőnek (bunkó) meg a szrját is megennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!