Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezd jobban vonzó lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd jobban vonzó lenni az apatest mint a sportos test?

Figyelt kérdés
Először nem akartam elhinni ezt az egészet sportos férfiként, de ahogy látom ismerőseimet, barátaimat, nőket stb., egyre inkább az apatest lett a menő
2021. júl. 16. 11:45
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
62%

Én azt látom, hogy egy életkor felett lesz nyerő az apatestnek nevezett dolog, amit valójában az elhízott szinonímája.

Több olyan, kifejezetten jó csaj ismerősöm van, akik hosszú éveken át kifejezetten jóképű, jó kiállású pasikkal jártak. De csak 1-2 évig, mert a srácok leginkább csak éltek a lehetőséggel és jó csajokat dugtak.

A lányok pedig 35 éves koruk után inkább kihúzták a listájukból a külsőre vonatkozó elvárásaikat és hozzámentek egy bálnához. Ebben a korban már az a legvonzóbb, ha biztos egzisztenciát biztosít a férfi.

2021. júl. 16. 13:09
 32/50 anonim ***** válasza:
82%
30# ezeket hívják kifogásoknak
2021. júl. 16. 13:10
 33/50 anonim ***** válasza:
47%
Hová menjek nyaralni?
2021. júl. 16. 13:12
 34/50 anonim ***** válasza:
10%

hívd, ahogy akarod. Qrvára nem érdekel random, anonim emberek véleménye. Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja és olyan emberrel, amilyennel akarja.

2021. júl. 16. 13:16
 35/50 anonim ***** válasza:
65%
Mindig az szereti a legjobban járatni a száját,aki lusta tenni azért,hogy ne legyen dagadék
2021. júl. 16. 13:18
 36/50 anonim ***** válasza:
67%
Ez remélem a 123-os kilós dagadéknak szól, mert más dagadék nemigen van itt. :)
2021. júl. 16. 13:20
 37/50 anonim ***** válasza:
77%
#36-os, már 100 kg vagyok, de köszönöm a kedves szavakat :)
2021. júl. 16. 13:27
 38/50 anonim ***** válasza:
5%
Ne nekem köszönd, én csak idéztem. Itt néhány kommentelő szerint mindenki dagadék, akinek nem az edzés körül forog az élete.
2021. júl. 16. 13:29
 39/50 anonim ***** válasza:
81%

#28!

Bocs, de ez egy teljesen izommentes test. Akin van egy kevés izom, annak nem lógnak így a vállai.

2021. júl. 16. 13:36
 40/50 anonim ***** válasza:
33%

Nem, senki nem mondta, hogy dagadék lenne az, aki nem vagy csak ritkán sportol. Viszont - jó, sportos tested csak akkor lesz, ha valóban ennek szenteled nem kevés idődet. Ez olyan, hogy vagy csináld rendesen, vagy inkább hagyd a p_csába, mert tinglitangli heti 2 futkosástól még ugyanolyan plöttyedt lehetsz(akár vékonyan is), mintha nemis csinálnál semmit. Persze egészségügyi szempontból még ez is jobb, mintha csak otthon ücsörögnél, de ettől nem lesz sportos tested. Ahhoz heti legalább 4x kell keményen kondizni/úszni/boxolni vagy amit szeretnél. És mellette a lényeg ugye az étkezés, ha erre nem figyelsz oda, akkor megintcsak mehet az egész a kukába.

Szóval technikailag igen, vagy a sport az elsőszámú hobbid, vagy igen hamar szarul fogsz kinézni. És ideje bárkinek lenne rá, nekem munka és egyetem mellett is van, pedig még sokat is kell utaznom a kondiig. Kifogásgyártás megy itt sokaknál, de azért követelik maguknak a lustaságok a szexi vékony barátnőt, ugye?

2021. júl. 16. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!