Lányok! Milyen alkatú fiúk jönnek be, illetve mi a horoszkópotok?
Nem hiszek a horoszkópokban, de azért válaszolok.
A vékonyabb testalkatúak, és bár az nem alkat, hatalmas pozitívum a hosszúhaj és a szakál :D
Bak vagyok.
Magas, a sportostól a kis súlyfeleslegig bezárólag.
Halak vagyok.
Nálam 15-20 cm-el magasabb, vékonyabb, sportos férfiak, szép hajjal és zöld vagy kék szemmel.
Rák vagyok
Az arányosak ill. aranyosak, csak, hogy játszak a szavakkal is xd. Mindegy milyen csak nálam alacsonyabb ne legyen.
(és nem is az, hiszen én 159 cm vagyok a mostani párom pedig 198 cm...)
Lehetséges, hogy alapjáraton inkább az arc számít nem a test mármint ami összefügghet a jeggyel.
Ne felejtsük el az aszcendenst sem. Egy ember 4 jegyből áll egyébként, bár én nem vagyok szakértő ezt nézzétek el nekem.
Én például, ikrek vagyok, de oroszlán az aszcendensem vagyis belső énem, vízöntő a deszcendensem ami a hozzám illő párt jelöli.
MC, hogy hova tartok, ami a kos és a gyökerem IC ahonnan jövök az pedig a mérleg.
Ezeket is csak azért tudom, mert régen egy lány segített nekem kideríteni, úgy, hogy megcsinálta nekem a születési képletemet.
Nem olyan egyszerű ez a dolog, mint ahogy hiszed 🧐
Magas, vékony-szálkás, a férjem ilyen :P
Oroszlán vagyok, 168 cm, 56 kg, izmos, sportos, de férfiakban sosem a kigyúrtak jöttek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!