Nekem most megváltozott a horoszkópom?
Figyelt kérdés
Eddig oroszlán voltam de most bejött ez az új kígyótartó horoszkóp és e szerint átkerültem a rák csillagjegybe. Ez lehetséges?2021. júl. 6. 12:54
1/16 anonim válasza:
Nem. A kígyótartót a legtöbb irányzat nem fogadja el és nem használja.
A bulvár viszont használja, mert ők a lóvéra mennek.
2/16 anonim válasza:
Ugye mindenki tudja, hogy a csillagképek 100 év alatt 1 napot tolódnak?
A horoszkópok a keletkezésük óta 20 napot tolódtak el.
3/16 D-Mano válasza:
Ezen a kígyótartós meg jegyeltolódós dolgon csak azok lovagolnak, akik nem értenek az asztrológiához.
5/16 anonim válasza:
A kígyótartó amúgyis a 2016 után született gyerekekre vonatkozna.
De szerintem is hülyeség. 12 hónap van , 12 csillagjegy. Meg a kígyótartónak nincs eleme, se olyan jegy amivel szemben áll.
7/16 anonim válasza:
Egyébként ha igaz is lenne, azt hiszem a 2010 után született gyerekektől kéne számítani.
8/16 anonim válasza:
Csak a 2016 után született gyerekeket érinti, szóval rád nem vonatkozik hacsak nem 5 éves vagy
9/16 anonim válasza:
Miért csak a 2016 után születetteket érinti?
10/16 anonim válasza:
Szideral vs. tropikus zodiakus... Az orok dilemma....
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!