Apatest kialakulása elkerülhetetlen?
# 2
de edzés az mondjuk napi 1 óra, tv-t is sokszorosát nézik az emberek
Két dolog: ha edzőterembe jársz, az az egy óra nem egy óra, mert oda kell menni, át kell öltözni, edzeni, hazamenni. Min 2.
A másik. Amikor dög fáradt vagy, sok embernek nem ez a prioritás. De ahogy mondtam, aki akarja megoldja.
1,5 éves a lányunk. Férjem mindig is futott, ráadásul ultrákat. Úgy hogy szerintem nagyságrendekkel többet segít mint az átlag férfiak, meg tudta oldani, hogy felkészüljön egy 100km-es versenyre. Megfelelő edzővel és legtöbbször kora reggeli vagy esti futásokkal. Emellett én is tudok edzeni, igaz csak itthon, online programban, és egy edzés max 45 perces. Megoldjuk, de szervezést igényel. Annyit hozzátennék hogy itthonról dolgozik.
És majd térjünk vissza rá ha majd neked is lesz gyereked.
# 4
olyat még soha nem hallottam gyermekes embertől, hogy este ne lett volna idő tv-t nézni vagy éjjel xboxozni. :D
Milyen választ szeretnél hallani, kérdező?
Itt van egy lehetséges: ne, ne sportolj, mert ha lesz gyereked, óhatatlanul szrul fogsz kinézni. Minden belefektetett percért kár. Ne sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!