Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Apatest kialakulása elkerülhet...

Apatest kialakulása elkerülhetetlen?

Figyelt kérdés
Láttam 20 évvel később hogy egykori edzőtermi izmos jó pasik is apatestűekké válnak. Ez a sors? Elkerülhetetlen.

2021. júl. 6. 15:23
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem.
2021. júl. 6. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb ideje és energiája lesz az embernek mint amikor élete fókuszában, hogy mikor kell gyúrni, mit kell enni, mennyit kell pihenni. Ez tény. Ettől függetlenül még nem lesz apateste annak, aki nem akarj és tesz ellene. Sokan beletespednek a szülőségbe, mert tényleg iszonyatosan nehéz időt szakítania az embernek saját magára. Ha ugyanannyi időt töltesz edzőteremben mint a gyerek előtt, akkor a párodra rósz még nagyobb terhet és a gyerekeddel se töltesz minőségi időt. Meg kell tudni találni az egyensúlyt és esetleg az első időkben elengedni a tökéletes kockahasat és megelégedni egy szintentartással. Egyébként meg úgyis a kaján múlik a 70%-a, így ha az étkezést nem hanyagolod el, nincs probléma.
2021. júl. 6. 15:36
 3/9 A kérdező kommentje:

# 2

de edzés az mondjuk napi 1 óra, tv-t is sokszorosát nézik az emberek

2021. júl. 6. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog: ha edzőterembe jársz, az az egy óra nem egy óra, mert oda kell menni, át kell öltözni, edzeni, hazamenni. Min 2.

A másik. Amikor dög fáradt vagy, sok embernek nem ez a prioritás. De ahogy mondtam, aki akarja megoldja.

1,5 éves a lányunk. Férjem mindig is futott, ráadásul ultrákat. Úgy hogy szerintem nagyságrendekkel többet segít mint az átlag férfiak, meg tudta oldani, hogy felkészüljön egy 100km-es versenyre. Megfelelő edzővel és legtöbbször kora reggeli vagy esti futásokkal. Emellett én is tudok edzeni, igaz csak itthon, online programban, és egy edzés max 45 perces. Megoldjuk, de szervezést igényel. Annyit hozzátennék hogy itthonról dolgozik.

És majd térjünk vissza rá ha majd neked is lesz gyereked.

2021. júl. 6. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, csak elhatározás kérdése. Tornázni, saját testsúlyos gyakorlatokat végezni, súlyzózni a tévé előtt is lehet, nem kerül semmibe. Az egész család együtt is csinálhatja.
2021. júl. 6. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
A kaja sokkal meghatározóbb.
2021. júl. 6. 19:59
 7/9 A kérdező kommentje:

# 4

olyat még soha nem hallottam gyermekes embertől, hogy este ne lett volna idő tv-t nézni vagy éjjel xboxozni. :D

2021. júl. 6. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem akarod megérteni, hogy gyerekkel élni, leszív. Sokkal nagyobb lelkierő kell még akkor elmenni pl futni. És ezzel nem akarok felmenteni senkit, csak úgy se kéne tenni, mintha azzal hogy gyereked azületik minden megy tovább ugyanúgy.
2021. júl. 6. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen választ szeretnél hallani, kérdező?

Itt van egy lehetséges: ne, ne sportolj, mert ha lesz gyereked, óhatatlanul szrul fogsz kinézni. Minden belefektetett percért kár. Ne sportolj.

2021. júl. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!