Ha striára hajlamos vagyok, elkerülhetetlen, hogy szétszakadjon a hasamon a bőr?
Körte alkat vagyok, volt időszakom, mikor híztam 10 kilót, aztán fogytam 15-öt, aztán megint, hirtelen is nőttem kamaszként.
Sajnos szana-széjjel van szakadva a bőröm a belső combjaimon, egészen fel a hüvelyemig, és a fenekemen, csípőmön is kicsit, de még a hátamon is, és a melleimen is, pedig azok olyanok, mint egy 10 éves kislánynak.
Most lépek a 36. hétbe, és minden nap rettegek. Így is gyűlölöm a bőrömet. Alig híztam, eddig nincsenek striák a hasamon, de azt olvastam, hogy utolsó hetekben reped majd szét a bőr. Anyámnak is nagyon csúnya lett a hasa.
Sajnálom de ez leginkább genetika. Persze a rengeteg folyadék és a bőröd kenése valamilyen olajjal és zsíros krémmel valamennyi segíthet, de még az sem biztos.
En 20 és 25 kilót híztam mégse lett egy csíkom se, cserébe lett más bajom, úgyhogy én simán elcserélném a te striáidra...
Bár gondolom ez nem nyugtat meg 😁
Én is hajlamos vagyok rá de a hasam eddig megúszta, az oldalam az viszont hajajjj 😂😁 persze még bármi lehet.......
39+3 hkm
Nem biztos, hogy lesz. Nekem is lett a fenekemen kamaszként, illetve a melleimen (szerintem a terhesség vagy a szoptatás során, de nem vettem észre akkor, csak mostanában).
A hasam mégis megúszta. Én kenegettem szőlőmag olajos, direkt erre való cuccal. De nem tudom, hogy ez használt-e.
Én egyébként a striákat nem tartom vészesen rondának. Kicsit olyan, mint a tigriscsíkos cicák. :D
De most komolyan, én nem szégyenlem az enyémeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!