Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezd jobban vonzó lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd jobban vonzó lenni az apatest mint a sportos test?

Figyelt kérdés
Először nem akartam elhinni ezt az egészet sportos férfiként, de ahogy látom ismerőseimet, barátaimat, nőket stb., egyre inkább az apatest lett a menő
2021. júl. 16. 11:45
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
29%

"én például sportos vagyok, heti többször edzek + hétvégente is aktívan töltöm a szabadidőm. Ez baromira nincs összefüggésben az ízlésemmel/ideálommal.."

ezt nem vitatom, de nem mindenki van ezzel így, elég sok sportos ember nincs egy hullámhosszon egy puhány kis mazsolával sem külső, sem belső értékek terén

2021. júl. 16. 12:02
 12/50 anonim ***** válasza:
41%

"Korábban is ezt szerette a nők többsége, csak nem volt ilyen neve, hanem úgy hívták, hogy "normális", "átlagos" test, sőt sok helyen ez számított izmosnak:)"

az megvan, hogy mennyivel több a túlsúlyos ember manapság, mint 50 éve?

2021. júl. 16. 12:03
 13/50 anonim ***** válasza:
87%

Azért a régi időket hagyjuk. A férfiak és nők javarészt manapság már ülő munkát végeznek, míg régen dolgoztak a földeken/ház körül.

Most, ha mozogni szeretnél, ezt munkaidőn FELÜL kell megtenned. Ma már sokkal nehezebb fittnek maradni, mint anno'

2021. júl. 16. 12:04
 14/50 anonim ***** válasza:
62%

Nők esetében is egyre több férfi választ dagadt bálnát...ez azért van, mert egyre több a lusta, elhízott ember és ezzel a bodypositivity mozgalommal próbálják magukat szépnek feltüntetni.

Én sportos nő vagyok és nekem a sportos pasik tetszenek :) Soha nem jönnék össze dagadt fickóval.

2021. júl. 16. 12:07
 15/50 anonim ***** válasza:
91%
Ekkora baromságot :DDDD
2021. júl. 16. 12:07
 16/50 anonim ***** válasza:
71%

#13-as, ha nincs valakinek eleg ideje munkaidon felul, attól meg odafigyelhet arra, hogy mibol es mennyit egyen ahhoz, hogy ne hizzon.

Ha valaki heti par ora mozgast nem iktat be az ukomunka melle (amiben legfeljebb agyilag lehet elfaradni), de zabalni meg szeret mellette, az magara vessen.

2021. júl. 16. 12:08
 17/50 anonim ***** válasza:
86%

nem kezd vonzobb lenni, egyszeruen csak elkezdtek normalizalni, hogy egy atlagos, hetkoznapi, nem hivatasosan sportolo ferfi nem nagyon fog ugy kinezni, mint egy fitness modell vagy mint xy celeb a nemtudommelyik plakaton. teljesen oke, ha valakinek nincs kockas hasa es nem fesziti szet a bicepsze az ajtot.

az ‘apatestet’ sokkal kozelebb allonak erzi magahiz egy atlgos, szinten nem kipattintott testu, de azert csinos no. nem kell azon aggodni, hogy ‘tul jo pasi’ aztan nem vagyok eleg jo neki a nem full lapos hasammal es a narancsboros fenekemmel. ezen kivul nem fogja minden hetkoznap estetjet edzessel tolteni a hasznosabb kozos programok helyett, illetve nem is az egeszseges, feherjedus kajalason fog porogni minden nap.

legalabbis ezen az en pro erveim. termeszetesen ugyanugy tetszik a sportos, kidolgozott test egy ferfin, de mivel en sem vagyok egy fittness maca, nem porgok allandoan a dirtan es hasonlo hulyesgeken, szerintem mentalistasban es stilusban is jobban passzolok egy ‘apatestu’ pasival mint egy kigyurttal. mondjuk hozzatennem, az apatest nalam nem az igenytelen, szetfolyt dagadtat jelenti, csak azt, hogy nem lapos a hasa, nincs kigyurva, nem ‘tokeletes’ de azert ruhaban jol nez ki, van kiallasa es ferfias (ja es a magassagbol akkor sem vagyok hajnlando engedni, bocsi).

2021. júl. 16. 12:11
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Nos. Nem biztos, hogy a teste miatt választották, csak éppen vonzóbb egyéb tulajdonságokkal rendelkezett, mint a sportos.

A sportos test előny, de önmagában semmit nem garantál.

2021. júl. 16. 12:12
 19/50 anonim ***** válasza:
39%
Azért döglik meg mindenki COVID-ban. Ha erősek lennénk nem lenne ma ez a tunyult világ.
2021. júl. 16. 12:12
 20/50 anonim ***** válasza:
71%

"ezt munkaidőn FELÜL kell megtenned"

Mindennap egy 20 perces gyors ütemű gyaloglás pár villamosmegálló között, már elég sokat jelentene.

2021. júl. 16. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!