Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd jobban vonzó lenni az apatest mint a sportos test?
A lustaság megideologizálása.
Nekem továbbra is a sportos tetszik.
ahogy #1 is írja
az embereknek kényelmetlen szembesülniük azzal, hogy elhanyagolták a testüket, ezért inkább elkezdik sztárolni
A sportos (nem izomgyurka) test a legvonzóbb számomra. Páromnak nem az van, cserébe vonzó jellem számomra, ami nekem többet nyom a latba.
Nem biztos, hogy ez az általános, nekem ezért van "aputestű" párom. De szerintem nem lett vonzóbb az apu test sem úgy nagy átlagban. Egyszerűen ezt veszed észre magad körül, mert egy bizonyos kor után a test önmagában csekélyke érdem, illetve aki korábban oda is figyelt rá, lassacskán elkényelmesedik a korral. Ezen felül, az agy szelektál. Ha úgy gondolod ők vannak többségben, akkor őket fogja kiemelni, mikor az utcán sétálsz és figyelmen kívül hagyni, ami nem illik a világképedbe.
én például sportos vagyok, heti többször edzek + hétvégente is aktívan töltöm a szabadidőm. Ez baromira nincs összefüggésben az ízlésemmel/ideálommal..
Számomra nem vonzó a sportos test, csak szép(a vékony, szálkásra gondolok, nem a kigyúrtra!). Borzalmas hozzábújni, hozzá feküdni, mindenhol nyom, kemény, masszív, nem olyan jó, hogyha megölel, mintha egy puha, magasabb testzsírú pasi tenné. Azért menő az aputest, mert nem csak puha, hanem izomra hízott, elpuhult, tehát az izmok adtak neki egy formát, szélesebb vállat, mellkast, felkart, tehát van, ami szép formában tartja a puha zsírt. Önmagának a puha, zsíros test nem vonzó, csak ha van "váz" amire tapadhat.
Szóval szerintem ezért jobb ez az alkat. Korábban is ezt szerette a nők többsége, csak nem volt ilyen neve, hanem úgy hívták, hogy "normális", "átlagos" test, sőt sok helyen ez számított izmosnak:)
"Nem egeszseges"
Nem az elhízottakra gondolok, mert az nem egészséges, szerintem az apatest az normális súlyban van csak nem izmos.. az a kis zsírréteg nem okoz szerintem gondot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!