Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan ismerkedhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedhetnék ilyen (képek lent) extrém testmódosított lánnyal komoly kapcsolat céljából? 24/F

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nekem az ilyen extrémen testmódosított lányok tetszenek. Ezek ugye eléggé fiús külsejű lányok. Hogyan jöhetnék össze ilyen korban hozzám illő - tőlem fiatalabb - lánnyal?

2021. júl. 13. 16:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
80%

Ezt az okosságot meg honnan szedted? A tetoválás és a piercingek nem tesznek senkit magabiztosabbá, extrovertáltabbá vagy bevállalósabbá. Ismerek egy csajt aki tetovált is meg nyolcszáz piercingje van, de attól még kimondottan önbizalom hiányos, határozatlan és élettelen.

Az én esetembe, lehet hogy nem vagyok tetovált (még), de azért van egy nem hétköznapi megjelenésem, amiért kaptam is pár címkét

"Miért nézel ki így?","sátánista","lidérc" csak hogy párat említsek.

Én se vagyok ettől se "bevállalósabb" se extrovertált (pedig első látásra páran azt hiszik), sőt kimondottan zárkózott vagyok szociális téren és hideg vagyok mint a jég. Szóval ez megint csak egy sztereotípia.

2021. júl. 14. 11:10
 22/63 anonim ***** válasza:
0%
21. Tapasztalat! Én valami szutyok depis, emós, fekete csuhás nőkről beszélek. Hidd el hogy súlyozottan több a bevállalós, extrovertált nő a tetováltak körében.
2021. júl. 16. 17:15
 23/63 A kérdező kommentje:
Szóval Hogyan?
2021. júl. 19. 20:45
 24/63 anonim ***** válasza:
74%

Sajnálom, de semmi extrát nem tudok mondani arról, hogyan ismerkedtünk megy. Egyetemen találkoztunk, véletlenül összekevertem elsőre valakivel. Ő kapva kapott az alkalmon, beszélgetni kezdett velem, randira hívott. Ennyi a nagy sztori. Semmivel sem másabb, mint bárki mással megismerkedni 🤷‍♀️

Egyébként jó nagy baromság, hogy az extrémebb emberek extrovertáltabbak. Legtöbb ilyen ismerősöm introvertált, velem együtt. Nyilván vannak extrovertáltak is, ahogy bármilyen más külsővel is. Engem is folyton extrovertáltnak néznek, annyiból talán az is vagyok, hogy nem menekülök el sikítva, ha valaki hozzám szól. De pl nem szeretek bulizni, soha életemben nem fesztiváloztam, és ha választanom kell, inkább kirándulok, vagy összeülök filmezni egy kis társasággal.

2021. júl. 23. 11:42
 25/63 A kérdező kommentje:
Értem. De nekem "átlagos" kinézetű srácnak mennyi esélyem van összejönni extrémen testmódosított lánnyal?
2021. júl. 23. 11:44
 26/63 anonim ***** válasza:
58%
Párom is átlagos kinézetű, ahogy írtam. Utólag derült ki, hogy van egy kb 4 centis tetoválása a lapockáján, de erről nyilván nem tudtam, amíg le nem feküdtünk. Közvélemény kutatást meg had ne tartsak az utcán erről, meg had ne írjak statisztikát róla :D Ismerkedj ilyen emberekkel, legyél nyitott, ha pedig valakinek bejössz, vedd észre, és kezdeményezz. Ennyi. Nyilván vannak olyanok, akiknek csak hasonlóan extrém srácok kellenek. De nekem őszintén szólva nagyon ritkán jön be pasin az ilyesmi. A legtöbbeknek egyszerűen nem áll jól. A tetoválás még szoszo, főleg, ha igényes munka, de sose tekintettem rá előnyként, amikor ismerkedtem.
2021. júl. 23. 12:09
 27/63 A kérdező kommentje:
Nekem nincs tetkóm és semmim. Na de hogyan ismerkedjek meg ilyen lánnyal?
2021. júl. 23. 12:11
 28/63 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan jöjjek össze extrémen testmódosított lánnyal?
2021. aug. 21. 15:00
 29/63 anonim ***** válasza:
6%

Amelyik nőnek van tetkója az egy bevállalós dög. Orál, mélytorok, anál, bármi. Sőt, ki merem jelenteni, az összes szexmániás, alig van olyan perverzió, amire nem mondanának igent. Tapasztalat, de úgy, hogy nekem kellett nemet mondanom.

Ezzel szemben még nem volt olyan tetoválatlan nőm, akik szerette volna a szexet, úgy kellett pitizni náluk. Nálam alap hogy legyen tetoválása egy nőnek, sima bőrű alapból ignorálva!

2021. aug. 21. 15:06
 30/63 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell, hogy tetovált legyen a nő. Az nem számít. De bazinagy fültágító, orrkarika, ilyenek nagyon bejönnek!
2021. aug. 21. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!