Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedhetnék ilyen (képek lent) extrém testmódosított lánnyal komoly kapcsolat céljából? 24/F
Figyelt kérdés
Nekem az ilyen extrémen testmódosított lányok tetszenek. Ezek ugye eléggé fiús külsejű lányok. Hogyan jöhetnék össze ilyen korban hozzám illő - tőlem fiatalabb - lánnyal?
2021. júl. 13. 16:51
11/63 anonim válasza:
Akkor ne csinálj semmit, koncentrálj erősen otthon, hátha megidézed az ágyadba :D
12/63 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és csak hasonló stílusú pasikkal jövök össze. Ha nem így nézel ki akkor nincs esélyed.
13/63 anonim válasza:
Nincs ezekben a lányokban semmi extrém, fültágító+ néhány tetoválás
14/63 A kérdező kommentje:
#12 én nem ilyen vagyok. Én átlagos kinézetű srác vagyok. Pont ezért írtam ki a kérdést, hogy én 1 átlagos nem ilyen "extrém" kinézetű srác hogyan tudnék összejönni ilyen "extrém" külsejű lánnyal.
2021. júl. 13. 18:19
16/63 anonim válasza:
Igazából társaság kérdése. Én is hasonló extrém külsejű nő vagyok (azért a sok tetkó, piercingek, színes haj, akárhogy nézzük extrémnek számít, legalábbis messze nem természetes külsejűnek). Én mindig társaságon keresztül ismerkedtem. Egyetem, koncertek, rendezvények. Lesz például MondoCon, ott is vannak hasonló külsejű emberek. Az extremitás pedig nem feltétel mindenkinél, nálam se volt. Párom teljesen egyszerű, normális külsejű férfi.
17/63 anonim válasza:
Én is vonzódom az ilyen nőkhöz, bár a fültágító annyira nem jön be. Mondjuk én inkább metalos vonalon mozgok zeneileg, de külsőre abszolút nem látszik rajtam. Magyarán teljesen átlagos külsejű férfiként én is vonzónak találom az ilyesmi nőket! Inkább amiatt van bennem félsz, hogy ők engem nem.
18/63 A kérdező kommentje:
#17 énis úgy vagyok ezzel, mint te. "Hogy ők nem"...
2021. júl. 13. 21:36
19/63 anonim válasza:
A férfiak többsége pontosan tudja, hogy az a nő aki tetovált, sokkal bevállalósabb mint a natúr társaik. Sokkal könnyebb összejönni velük, sokkal hamarabb jutsz el velük az ágyba, ahol szinte bármit bevállalnak mivel extrovertáltak. Ez ma már nagy segítség a férfiaknak, én már az elején megkérdezem hogy van-e tetoválása. Ha nincs, részemről le is van zárva. Személy szerint nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a natúr nőkkel, zárkózottak, hidegek, az ágyban passzívak. Nem mondom hogy mind ilyen, de a többségük biztosan. A tetovált nőkben sokkal több az élet, az érzelem, nem frigidek, bevállalósak, aktívak a szexben. Szóval elég nagy a sorbanállás értük! Átlagos pasiként egy csinos tetovált lánynál esélytelen vagy, boccs az őszinteségemért!
20/63 A kérdező kommentje:
#19 köszönöm a válaszod! Hasznos volt, megértem.
#16 légyszíves meséld már el, hogy ti hogyan jöttetek össze.
2021. júl. 14. 08:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!