Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedhetnék ilyen (képek lent) extrém testmódosított lánnyal komoly kapcsolat céljából? 24/F
Figyelt kérdés
Nekem az ilyen extrémen testmódosított lányok tetszenek. Ezek ugye eléggé fiús külsejű lányok. Hogyan jöhetnék össze ilyen korban hozzám illő - tőlem fiatalabb - lánnyal?
2021. júl. 13. 16:51
31/63 anonim válasza:
Kérdező, már bocsánat, de az emberek próbálnak itt neked segíteni (a többségük), te meg itt tirpákoskodsz. Így elég nehéz segíteni, ha valaki tirpák.
32/63 A kérdező kommentje:
Mivel próbálnak segíteni?🤔 És én mit rinyálok?🤔
2021. aug. 22. 22:15
33/63 anonim válasza:
Én adtam a tanácsot, hogy menj el egy diszkóba, mert ott sok ilyen lányt találsz. Erre te kijelented, hogy nem jársz diszkóba. Erre mondtam, hogy akkor ki kell mozdulni, hátha az utcán találsz majd. Majd nekiállsz holmi veréb módjára arénázni, hogy "Hú ez mekkora segítség! Azta!". Szerinted így lehet neked segíteni, ha nem akarsz csinálni lófhaszt se, hogy ilyen csajt találj? Kapj már észbe egy kicsikét, ember...
34/63 A kérdező kommentje:
Nyugi már. Segítséget várok. Utcán ismerkedek nyilván.
2021. aug. 22. 22:24
35/63 anonim válasza:
Egyszer hétvégén vedd rá magad és menj el egy diszkóba. Nem kell inni, meg táncolni, meg semmi, csak nézz körül. Ott lesznek a csajok akiket keresel. Ez a legnagyobb segítség, amit adni tudok.
36/63 A kérdező kommentje:
Jó és hogyan tovább? Voltam már discoba. És?🤔
2021. aug. 23. 07:39
37/63 anonim válasza:
Hétvégén ráérsz? Elmegyek hozzád, valami vagány külsőt csinálunk neked. Megyünk egy kört, közben kiválasztasz egy csajt magadnak. Én lebeszélem vele, hogy jöjjön össze veled. Így jó lesz? :D
38/63 A kérdező kommentje:
Nem kell a külsőmmel semmit sem csinálni. És nem jövök úgy össze senkivel, hogy más lebeszéli vele...
2021. aug. 23. 15:39
39/63 $$$$$ válasza:
Nekem is az ilyen lányok jönnek be. Bár ők még annyira nem extrém kinezetüek. De nagyon szépek. Nekem az is tetszik ha valakin ennel jóval több tetko meg PC van.
21/F (szinten tetovált)
40/63 anonim válasza:
Nekem is tetszenek az ilyen lányok, és szép akit mutattál, de ez még nagyon messze van az extrémtől, itthon én egy lányt ismerek akit már talán az extrémbe sorolnék és ő is nagyoon jól néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!