Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedhetnék ilyen (képek lent) extrém testmódosított lánnyal komoly kapcsolat céljából? 24/F
Figyelt kérdés
Nekem az ilyen extrémen testmódosított lányok tetszenek. Ezek ugye eléggé fiús külsejű lányok. Hogyan jöhetnék össze ilyen korban hozzám illő - tőlem fiatalabb - lánnyal?
2021. júl. 13. 16:51
41/63 A kérdező kommentje:
Na szóval hol és hogyan ismerkedhetnék meg extrémen testmódosított lánnyal komoly kapcsolat céljából?
2021. dec. 19. 14:39
42/63 anonim válasza:
Ugyanott ahol bármilyen más nővel. Társkeresők, könyvtárak, koncertek, boltok. Szívesen, de szerintem jún 13 óta ezeket már elmondták
43/63 A kérdező kommentje:
Nem járok könyvtárba, koncertre. Boltban hogyan ismerkedjek?
2021. dec. 19. 17:23
44/63 anonim válasza:
43: Akkor járj. Ennyi. Változtass. Változás nélkül sültgalambot várva nem megy.
45/63 A kérdező kommentje:
Segítsetek már légyszíves!!!
2021. dec. 19. 18:49
46/63 A kérdező kommentje:
Na hol vagytok extrém testmódosított lányok?
2021. dec. 22. 17:01
47/63 $$$$$ válasza:
Haver mint mar írtam ők nem extrém testmódositottak. Az kicsit más😅. Meg amugy nem feltetlen fiusak. (Pl.akiket linkeltel szerintem egyáltalán nem fiusak).Egyebkent járj el rockosabb kocsmákba. Vagy ha mész tetoválló szalonba(nyilvan tetovaltatni, nem csak random bemész) ott is előfordulhatnak ilyen lányok(nyilván oda alapbol nem ismerkedni megy az ember de sose lehet tudni kivel talalkozol). Meg szoktak lenni tetovállos rendezvenyek. Oda is elmehetsz. Egyebkent neked vannak tetkoid meg pc-id? Lehet már irtad, de most nem fogok vissza olvasni ennyi vállaszt. De ha nincsenek akkor gondolhatod hogy nehezebb lesz. Mert az ilyen stilusu lanyoknak alltalaban (nyilvan van kivetel) az ilyen stílusu srácok jönnek be. Nekem is a szétvart lányok jönnek be. De nekem van is egy pár tetkóm meg még lesz is.
48/63 A kérdező kommentje:
Nem tetováltatok. Nem is fogok soha. Nincs pc-m se és nem is lesz soha. Utálom a rock zenét. Akkor így hogyan?
2021. dec. 23. 15:53
49/63 $$$$$ válasza:
Hat akkor sehogy. Neked szo szerint a szöges ellenteted tetszik. Vagy kamu a kerdesed. Vagy nem tudom. Miert tetszenek a tetkós PC-s lányok ha te egyszer sose akarsz se tetkot se PC-t? Ezek szerint nem is szereted ezt a világot. A rock zene az mindegy, azt csak egy támpontnak irtam mert sok rocker van kivarva és rendelkezik pc-kel. De nyilvan nem minden tetkos csaj hallgat rockot.
50/63 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem jön be a PC. A képen lévő lányok jönnek be csak. Nagy fültágító például. De a PC sehol sem tetszik. De hol tudnék ismerkedni ilyennel?
2021. dec. 23. 17:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!