Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen sértődékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sértődékeny egy-két nő? Megdicsérek valakit a közértben és van aki olyan gyilkos szemekkel néz rám, mintha meg akarnám erőszakolni. Persze ez olyan 30%, a maradék 70% kedvesen megköszöni vagy elkezd velem beszélgetni.

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 09:33
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Miket mondasz nekik mert nagyon nem mindegy. Ilyeneket hogy hé várj már néztem a segged és olyan mint egy ferrari aramvonalas hatsoja. Taplo vagy vagy udvarias? Olyanhoz mesz oda aki nyitva van vagy olyanhoz akinek latszolag van nehezsege vagy olyanhoz akinek nem vagy szimpi, mert nagyon nem mindegy hogy kihez, hogy, és mit mondasz. Mert akkor ne csodalkozz ha proli dumad van amit te zsaner irodalomnak gondolsz hogy majd isszak minden szavad mikozben mar amikor megszolalsz akkor konstataljak magukban hogy nekik erre nincs szukségük.

Altalanossagokat irsz csak. De amugy a bolt az a terep ahol ugy tudsz ismerkedni hogy eszre se veszik abbol meg gyorsan le tudod szurni ha keresel valamit hogy mennyire kozlekeny, mennyire segitokesz hogy van-e tovabb a személyes kommunikációnak. Én így értettem a bolti terepet mikor írtam hogy ott ha visszautasitanak is metakommunikacio szintjen nem fogsz ugy csalodni es kiabrandulni mintha ezt utcan tenned azzal az uruggyel hogy megkerdezd mennyi az ido, vagy hol van ez az utca vagy mikor megy a kovetkezo busz es aztan rakezdenel ismerkedni. A boltba te sem éled meg úgy mint utcán mert ott nem csak ürügy ha segitséget kérsz ha nem találsz valamit. Ugy látom ezt is többen félreértették ha olvasták itt ezt a tanácsom utólag ott is lehet ugy csalodni ha letámadod egyből a nőt vagy pasit és abból is lehet csalódás viszont amit én irtam az stresszmentes tétje nincs próbálkozás. Csak van aki ezt is félreértette ugy látom.

2021. júl. 4. 23:58
 42/42 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz, lehet valóban zavaró. Nem bunkó beszólások ezek, és nem is ismerkedési céllal szoktam mondani. Nyilván ha valaki visszamosolyog akkor továbbvittem a beszélgetést. Csak az zavart, mikor ilyen flegma arccal néztek vissza. De lehet tényleg az volt a 100adik bókja aznap. Nekem nem okoz gondot az ismerkedés, nem azért írtam ezeket. Csak így próbáltam rájönni ennek a miértjére.
2021. júl. 5. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!