Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen sértődékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sértődékeny egy-két nő? Megdicsérek valakit a közértben és van aki olyan gyilkos szemekkel néz rám, mintha meg akarnám erőszakolni. Persze ez olyan 30%, a maradék 70% kedvesen megköszöni vagy elkezd velem beszélgetni.

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 09:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%
Már 24 évesen úgy viselkedsz, mint egy elhanyagolt 80 éves alkesz tata. Mi lesz később?
2021. júl. 4. 10:55
 22/42 anonim ***** válasza:
87%
Suttyótól nem érdem a bók. Gondolom, már a dumádon, kiállásodon, öltözködéseden látszik, hogy ez a "hö, ha nem mosolyogsz a bókomra, lefinglak, te büdös k...a"-féle proli vagy.
2021. júl. 4. 10:56
 23/42 anonim ***** válasza:
75%
Én ignorálom őket, dolgoztam olyan helyen ahol állandóan ez ment már unalmas volt nagyon, ráadásul az egy munkahely ami nem ismerkedésre valo, nekünk tilos volt .... aztán így hiába bókokat volna valaki olyan aki épp tetszett , nem akartam volna kirúgatni magam miatta.
2021. júl. 4. 10:58
 24/42 anonim ***** válasza:
91%
Én speciel nem bókokat gyűjteni és ismerkedni járok boltba. Én se szoktam reagálni, nincs kedvem megkockáztatni, hogy egy fingadozó proli zaklasson a végén.
2021. júl. 4. 11:09
 25/42 A kérdező kommentje:
Hu, nagyon leragadtatok a fingnál. Ez a tipikus női mentalitás. El se olvassátok miért fingok oda. Ha látom, hogy olyan savanyú az arca, akkor már mindegy neki egy kis fingszag. nem úgy kezdek,hogy odafingok és bókolok. Nem is proli bókokat szoktam mondani, csak tök kultúráltan. Aki kér, küldök képet. Egyébként rendes, white collar munkám van. (bármit is jelent nektek a proli szó, mert a kétkezi munkást is meg kell becsülni, mert ugye paraszt nélkül a városi ember nem enne) De úgylátszik itt mindenki besavanyodott nő, vagy úgy néz ki külsőre+belsőre, hogy soha nem kapott bókot.
2021. júl. 4. 13:23
 26/42 anonim ***** válasza:
88%
Akkor egyet árulj el. Szerinted egy művelt, kultúrált, értelmes ember odafingik egy másik ember orra alá? Ennél primitívebb viselkedés kevés van.
2021. júl. 4. 13:26
 27/42 A kérdező kommentje:
Nem műveltség kérdése. Rendszeresen fejlesztem a tudásom, nyelveket tanulok és levelezőre is járok. Semmi köze ahhoz, hogy hogyan reagálok a negatív emberekre. Ennek ellenére nyilván tudom, h nem helyes. Csak néha felhúzom magam és így engedem ki a gőzt :)
2021. júl. 4. 13:32
 28/42 anonim ***** válasza:
86%
Kapok bókot a férjemtől, más majomkodása meg hidegen hagy.
2021. júl. 4. 13:35
 29/42 A kérdező kommentje:
Csak, h női szemmel is érthető legyen: megtetszik egy pasi, rámosolyogsz vagy kedvesen megkérdezel valamit, az meg tök bunkón válaszol. Hogy esne? Az, hogy valaki kultúráltan válaszol, nem azt jelenti egyből h szét kell raknia a lábát.
2021. júl. 4. 13:35
 30/42 anonim ***** válasza:
86%
Ez egyértelműen az érzelmi intelligencia szintjét mutatja. Hogy reagálsz negatív érzelmeket keltő helyzetben. Az érzelmi intelligencia pedig erős kapcsolatban van az IQ-val, tehát igen, értelmi szinttel is összefügg. Még kérdés?
2021. júl. 4. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!