Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sértődékeny egy-két nő? Megdicsérek valakit a közértben és van aki olyan gyilkos szemekkel néz rám, mintha meg akarnám erőszakolni. Persze ez olyan 30%, a maradék 70% kedvesen megköszöni vagy elkezd velem beszélgetni.
Én nem hordom a gyűrűt mert nem szeretem az ékszereket és a férjem se hordja, el vannak téve emlékbe egy polcon a gyűrűk, képekkel körbe rakva.
Persze ezt senki se tudhatja ez igaz, de akkor se jelenti hogy nekem jópofát kell vágni bármihez is.
"El se olvassátok miért fingok oda"
Erre nincs mentség, csak a suttyóság az oka.
Jó nagy suttyó farok vagy csak szólok. Akkor sem finghatsz oda senkinek sem mert úgy gondolod megérdemli. Azt hiszem te nem vagy tisztában az alapvető illemmel. Másrészt nemcsak neki kellemetlen hanem kb mindenkinek aki ott abban a légtérben tartózkodik. Azt meg le sem írom hogy a saját esélyeidet rontod ezzel. XD
Másrészt valóban bizarr ez az "akkor is megdicsérlek és márpedig megköszönöd"-hozzáállás. Honnan tudod hogy bejössz neki? Honnan tudod hogy nem házas? Honnan tudod hogy nincs párja? Rá van írva a homlokára vagy mi a fax? Ha már korábban egymásra mosolyogtatok és szemeztetek akkor esetleg, mondom ESETLEG jól veszi ha bókolsz neki. Volt hogy egy pénztárosnak odamondtam mosolyogva távozáskor hogy "kitartás". Olyan is hogy egy női vásárlónak távozáskor köszöntem mert gyakran megfordult ugyanazokon a helyeken ahol én. De ennél többet nem teszek. Pontosan ezek miatt. Nem akarom hogy bárki félreértse. Ha akar tőlem valamit egy nő azt idővel úgyis látom majd rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!